Zerobet onlajn kazino recenzija

ZeroBet kladionica je na tržištu klađenja prisutna već gotovo deset godina. Online klađenje nije previše razvijeno, ali ipak, kada je reč o klađenju uživo, odnosno fizičkom klađenju, ova kladionica stoji rame uz rame sa najvećim gigantima sportskih igara na sreću. Za deset godina poslovanja uspeli su da se dosta razviju, pa samim tim i pridobiju veliki broj vernih kladioničara kojima su uvek prva opcija! Kako je klađenje usmereno na fizičke lokale, većina navodi da su uplatna mesta uredna i čista. Igrači hvale prijatnu atmosferu i ljubazno osoblje koje je i više nego uslužno.

Zerobet sajt i mobilna aplikacija

ZeroBet ima razvijen sajt koji je veoma funkcionalan, pregledan, a opet u isto vreme i vrlo jednostavan, a baš ta jednostavnost omogućuje korisnicima, to jest igračima, da se vrlo lako snalaze na sajtu. Na glavnom delu sajta jasno je istaknuta ponuda, a sve to je takođe vrlo lepo dizajnirano i to sa fontovima koji poboljšavaju preglednost.

Ova kladionica nažalost nema mobilnu aplikaciju ni za android ni za iOS, ali mobilna verzija sajta je veoma dobra da, bar kako mnogi ljubitelji ove kladionice kažu, aplikacija i ne treba. Ukoliko se odlučite da preko telefona posetite Zerobet sajt, videćete da se desktop verzija sajta veoma dobro uklapa u manji ekran, odnosno da je responzivnost samog sajta veoma dobra. Ništa nije pretrpano, nijedna opcija ne postaje nedostupna, sajt je brz gotovo kao preko desktopa tako da online klađenje neće trpeti ni malo. Ono što je veliki problem za ovu kladionicu jeste da mnogi potencijalni njeni korisnici ne žele ni da probaju ovu mogućnost kada čuju da ne postji mobilna apilkacija. Kao što je već pomenuto, online klađenje nije baš razvijeno, te iz tog razloga na sajtu nećete naći klasičnu funkciju koja je uglavnom prisutna kod svih kladionica koje nude online klađenje. Na samom vrhu stranice videđete isključivo opcije klađenje i klađenje uživo, što znači da nema virtuelnih igara, kazina i slično. Ono što uvek možete raditi, jeste provera stanja vašeg tiketa i to u gornjem desnom uglu sajta jednostavnim unosom broja tiketa.

Zaključak u ovom delu jeste da korisnici mogu da iskoriste sajt samo da pogledaju ponudu ili sastave brzi tiket, a nakon sastavljanja brzog tiketa, igrači dobijaju kod koji mogu da iskoriste da uplate tiket na uplatnom mestu.

Ponuda i kvote

Ukoliko gledamo prethodnu stavku, kladionica Zerobet definitivno nije rame uz rame sa konkurencijom, odnosno sa najboljim srpskim kladionicama. Međutim, u ovom polju možemo reći da je sigurno tu, ako ne i za mrvicu ispred. Ponuda je izvantedna – dostupno je preko 20 različitih sportova, a što se tiče najpopularnijeg sporta u Srbiji, fudbala, pokrivene su Lige Petice, ali i mnoge niže lige.

Zero bet lista će uvek biti prepuna mečeva za zaljubljenike u fudbal, ali i oni koji ipak pre preferiraju sportove kao što su tenis, košarka, bejzbol i mnogi drugi, svakako će naći dovoljno dobre kvote i sve najvažnije mečeve. U Srbiji ima zaista veliki broj kladionica, i sve one nude dosta veliki broj mečeva za klađenje uživo, a Zero bet je i u tom segmentu jedna od najboljih kladionica, pogotovo ako se radi o najprestižnijim fudbalskim ligama i takmičenjima. Kvote su sasvim zadovoljavajuće. Za klađenje na najpopularnije fudbalske lige uzimaju oko 5.5%, što je u principu i prosek za srpske kladionice. Moglo bi se reći da kvote nisu najbolje, ali definitivno ni najgore, te se možemo složiti da je Zerobet kladionica u zlatnoj sredini po ovom parametru na srpskom tržištu. Ono što se jedino izdvaja kao mana kada su u pitanju kvote jeste to da su razlike u kvotama kod manje popularnih sportova evidentne. No, kako ova kladionica uglavnom posluje lokalno, jednostavno i ima mogućnost da diktira kvote, a da to ne utiče znatno na njeno poslovanje.

Zerobet bonusi

Nažalost, Zero bet i dalje ne nudi bonus dobrodošlice svojim korisnicima, ali nagrađuje one koji naprave tiket sa puno parova na njemu bonusom za broj odigranih parova, i to je trenutno jedini bonus koji, bar u ovom periodu postoji. No, kako Zerobet sve više i više teži ka tome da parira konkurenciji na srpskom tržištu, možda u bliskoj budućnosti možemo očekivati primene i na polju bonusa.

Zerobet uplate i isplate

Kao i svaka kladionica, tako i Zerobet nudi različite mogućnosti uplate i isplate.

Uplate se najčešće vrše preko kreditnih i debitnih kartica Visa i Mastercard, ali možete koristiti i Skrill, kao i paysafe card.

  • Isplata

Na veoma sličan način kao uplata, vrši se i isplata, odnosno odabirom odgovarajuće opcije u vašem nalogu. Jedino ograničenje je što obično možete biti isplaćeni isključivo sa metoda sa kog ste prvobitno uplatili novac. Moguće je u nekim slučajevima i da promenite metod, ali onda morate prolaziti kroz čitav proces verifikacije ponovo, što može oduzeti dosta vremena, te vam ovo baš i ne preporučujemo.

Ukoliko ste se pitali postoji li i maksimalna isplata, dobićete odgovor već u sledećoj rečenici – Maksimalna isplata je 2 miliona dinara.

Korisnička podrška

Korisnički servis možete kontaktirati klikom na karticu “Kontakt” u naslovnoj liniji sajta. Po mišljenju mnogih ljudi, Zerobet korisnička podrška je jedna od boljih u zemlji. Kontakt možete ostvariti na različite načine, ali onaj koji smo pomenuli upravo jeste najjednostaniji i najlakši, s obzirom da se i kontakt telefon nalazi na sajtu, a to je i najčešći način na koji se dolazi do podrške, a možda i najlakši, ali ukoliko ne volite da razgovarate telefonom, možete ih kontaktirati i putem emaila ili live chata na društvenim mrežama, što je takođe vrlo lako i jednostavno kao i prethodni metod. Ono zbog čega bismo vam ipak preporučili kontaktiranje mejlom, jeste da u tom slučaju korisnička podrška vam je dostupna 24 sata.

Opšti utisak, prednosti i mane

Sve u svemu kladionica posluje veoma dobro. I dalje je usmerena na lokale koje ima širom zemlje, a manje na online klađenje, no ko zna šta nosi budućnost, s obzirom da se ova kladionica veoma dobro prilagođava tržištu. Nedostatak aplikacije definitivno jeste velika mana, te je to, ali i nedostatak bonusa i promocija nešto što bi definitivno moralo da se popravi u veoma skoroj budućnosti.

Registracija

PREDNOSTI KLADIONICE ZEROBET:

  • Sajt je vrlo jednostavno i lepo dizajniran, veoma lak za korišćenje
  • S obzirom da je fokus na fizičkom klađenju, lokalne kladionice su vrlo lepo uređene, sa jeftinim cenama pića
  • Ponuda dosta bolja nego u mnogim konkurentnim kladionicama
  • Kvote su zadovoljavajuće, pogotovo kada su u pitanju popularniji sportovi i poznatije lige

NEDOSTACI KLADIONICE ZEROBET:

  • Još uvek nije razvijena mogućnost online klađenja
  • Ne postoji aplikacija za mobilni telefon
  • Nema dovoljno bonusa i promocija
  • Kvote u nižim ligama i manje poznatim sportovima nisu u skladu sa konkurencijom
  • Strog menadžment u pojedinim lokalma

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *