Star Bet aplikacija

Pristup aplikaciji

Za razliku od većine kladionica, Star Bet još uvek nije razvio svoju Android ili IOS aplikaciju, te je nije moguće preuzeti sa play prodavnice ili IOS app store-a. Takođe, ni drugi alternativni načini preuzimanja ove aplikacije nisu mogući, s obzirom da ne postoji kao takva za mobilne uređaje. Ipak, sajt ove aplikacije vrlo je prilagođen mobilnim telefonima, te ukoliko želite da iz svoje fotelje uživate u čarima klađenja, a ljubitelj ste Star Bet kladionica i ta mogućnost vam neće biti uskraćena! Potrebno je samo da u pretraživaču na svom mobilnom telefonu unesete starbet ili starbet kladionica, ili direktno da pristupite sajtu tako što ćete ukucati starbet.rs i otvoriće vam se početna stranica sajta. Kao što je već pomenuto, sajt je potpuno prilagođen mobilnom telefonu, te i nema neke velike razlike u odnosu na prave mobilne aplikacije, toliko da ćete čak i zaboraviti da ste na pretraživaču. Na samoj početnoj stranici možete se ulogovati tako što ćete uneti svoje korisničko ime i lozinku u polja za unos, a ukoliko nemate već napravljen profil možete izvršiti i registraciju. Ukoliko ne možete da se setite svoje lozinke, opcija za generisanje nove je takođe tu. No, za korišćenje sajta nije vam neophodan profil, te možete nastaviti i bez prethodne registracije ili prijavljivanja.

Aplikacija

Iako smo već ustanovili da je u pitanju zapravo sajt, govorićemo o ovome kao da je zapravo aplikacija, s obzirom da, kao što je već rečeno i nema neke razlike. Na samoj početnoj strani smenjuju se reklame za trenutne akcije i ponude koje postoje u ovoj kladionici. Ispod toga možete pronaći razne kategorije kojima možete pristupiti, a nakon kojih ćete biti preusmereni na neku drugu stranicu ovog sajta. Neke od kategorija su klađenje, uživo klađenje, kazino, rezultati, tiketi i vaučeri. Klikom na opciju rezultati moći ćete da vidite sve utakmice koje su u toku ili su nedavno završene, kao i, logično, rezultat istih. Moji tiketi omogućavaju vam da vidite stanje vaših prethodno odigranih tiketa, ili tiketa koji su trenutno uplaćeni. Ipak, kako biste pristupili ovoj opciji, neophodno je da budete registrovani na sajtu. Pri samom dnu možete proveriti svoj tiket tako što ćete uneti kod tiketa u odgovarajuće polje, ali i kod koji se nalazi na slici ispod kako bi potvrdili svoju autentičnost. Klikom na crveno dugme na kome piše ’’proverite tiket’’ sajt će vas preusmeriti na stranu gde ćete moći da vidite stanje tiketa.

S desne strane aplikacije imate sortirane kategorije kako biste im lakše pristupili. Ono što je novo ovde jesu dodatne pogodnosti kao što su slot, virtual, aviator koji predstavlja nešto sasvim novo u ovoj aplikaciji, kao i star bet klub koji nudi opcije star bet lige, star marketa i cashback-a. Mana ovog sajta jeste ta što ga možete koristiti isključivo ukoliko ste sa srpskog govornog područja, odnosno nema opcije engleskog jezika.

Na kraju stranice postoje linkovi ka društvenim mrežama ove kladionice, te tu možete pronaći svakodnevne novosti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *