Šta je Phyre i kako se koristi za plaćanje?

Phyreje popularni e-novčanika koji omogućava lako i brzo plaćanje. Digitalni novčanik korisnicima omogućava slanje novca na bankovne račune, kupovinu, kupovinu e-vinjeta i od skoro uplate na neka onlajn kazina. Ukoliko želite da saznate više o Phyre-u, nastavite sa čitanjem.

Sa kojim uređajima je Phyre kompatibilan.

Phyre digitalni novčanik je dizajniran za telefone i tablete koji imaju Android ili iOS. Aplikacija je potpuno besplatna i ne zauzima previše mesta na uređaju. Na nekoliko klikova možetepreuzeti aplikaciju i koristiti je za plaćanje drugim Phyre korisnicima ili vršiti isplate na bankovne račune.

Gpay i Phyre mobilna aplikacija

Vaš uređaj mora podržavati verziju 6.0 Android-a ili iOS 10.00. Ukoliko je tako, koristićete maksimum od aplikacije. Interfejs je jednostavan i moderan.

Preuzimanje Phyre aplikacije

Android korisnici mogu preuzeti Phyre na Google Play Store, a korisnici Huawei uređaja ga mogu pronaći na Huawei AppGallery. U oba slučaja, aplikacija je potpuno besplatna i ne morate platiti ni dinar kako biste je preuzeli.

Ukoliko vaš uređaj pokreće iOS operativni sistem, aplikaciju možete preuzeti na App Store, opet besplatno. Na internetu ćete pronaći mnoga uputstva i video tutorijale za rad sa ovim digitalnim novčanikom.

Benefiti korišćenja Phyre-a

Verovatno ste postali svesni mnogih prednosti ovog digitalnog novčanika. On bankovna plaćanja i međunarodne transfere čini brzim i lakim. Od skoro, korisnici imaju opciju uplaćivanja na onlajn kazina, a ovo je veliki plus za kockare. Evo spiska najboljih karakteristika aplikacije:

Slanje novca na bankovne račune;

Mogućnost za lako plaćanje računa;

Slanje novca drugim Phyre korisnicima;

Brzi račun za transfere novca;

Opcija kupovine elektronske vinjete;

Zaključak

Hvala vam što ste pročitali naš članak o Phyre e-novčaniku koji možete preuzeti na svoj telefon i koristiti ga za onlajn plaćanje. Naravno, ovaj sistem je nov i tek treba da se pročuje, a mi želimo da budemo među prvima koji će vam reći za njega. Nadamo se da je ova recenzija bila od koristi našim posetiocima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *