Ko je vlasnik Soccer bet-a?

Iako na prvi pogled neverovatno, mnogi milioneri u našoj zemlji nastali su upravo u kladionici Soccer. Kao jedan od lidera u predviđanju sportskih igara na sreću, Soccerbet, koji se nalazi u vlasništvu kompanije Phuket d.o.o. zapošljava oko 1000 ljudi i posluje na čak 200 lokacija u zemlji. Međutim, s obzirom na praćenje trendova i dalji razvoj, ova kompanija godinama veoma uspešno posluje i u online okruženju. Ono čime se ova kompanija posebno ponosi jeste kvalitet pružanja usluga, kao i profesionalnost u saradnji sa igračima. Ipak, ono što najčešće izdvajaju jeste njihov brend koji je već godinama unazad veoma prepoznatljiv.

Međutim, ne tako davno, njihov brend bio je vrlo uzdrman u jednoj od dobro poznatih afera. U policijskoj akciji ,,Amfiteatar’’ koja se dogodila 2011. godine, među velikim brojem uhapšenih, između ostalih bio je i suvlasnik ove kompanije – Vladimir R. Ova dešavanja uzdrmala su rad čak 7 kladionica, čiji su vlasnici, kako se pretpostavlja, bili uključeni u podmićivanje službenika ministarstva finansija, a među njima je bila upravo i kladionica Soccerbet. Nakon ovoga, privremeno je oduzeto više od 400 poker aparata, 300 televizora i oko 360.000 evra, a blokirano je 55 miliona dinara na računima svih kladionica, uključujući i Soccerbet. Država je, kako je tada rečeno, zbog ilegalnog organizovanja kocke oštećena za više od milion evra!

Danas, kao što je već pomenuto, vlasnik Soccerbet kladionica jeste kompanija Phuket d.o.o. koja se nalazi na adresi Južni Bulevar 144, Beograd, Vračar. Delatnost ove kompanije je, kao što se može i zaključiti, kockanje i klađenje, a zakonski zastupnik jeste direktor kompanije Ljubiša Nedeljković. Kompanija je uspela da održi svoje dostojanstvo, a usluge koje su uvek na najvišem nivou jesu ono što privlači igrače da okušaju svoju sreću upravo u ovoj kladionici. Visoki profesionalizam sportske kladionice Soccer ispoljavaju i u saradnji sa organizatorima sportskih takmičenja i sportskim klubovima, pa je po tome Soccer poznat kao i partner mnogih klubova i sportista individualno. Učestvovanje u humanitarnim akcijama predstavnici kompanije smatraju  obavezom, koju uvek vrlo rado ispunjavaju. Sportska kladionica Soccer u celini zasniva svoju poslovnu etiku na savremenim principima te uvek imaju i izraženi osećaj za društvenu odgovornost prema sredini u kojoj posluju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *