Soccer Bet aplikacija

Pristup aplikaciji

Soccer Bet ima razvijenu aplikaciju za Android mobilne uređaje, ali ne i za one sa IOS operativnim sistemom. Naime, postoji web aplikacija, kojoj je pristup omogućen na sledećem linku: soccerbet.rs/mobile. Stranica je u potpunosti prilagođena mobilnim uređajima, tako da možete da birate da li ćete joj pristupati preko pretraživača ili pak, ukoliko imate Android, preuzeti na uređaj. Preuzimanje je omogućeno direktno sa navedenog sajta jer aplikacija nije dostupna u Google Play prodavnici. Ono što je neophodno da učinite pre samog preuzimanja aplikacije, jeste da u podešavanjima telefona dozvolite instaliranje aplikacija iz tzv. “nepoznatih izvora”, odnosno instaliranje aplikacija koje nisu preuzete sa Google Play prodavnice. Detaljno uputstvo sa objašnjenim koracima dostupno je na sajtu kladionice. Međutim, kao što je pomenuto, aplikaciju ne morate da preuzmete, već da koristite web aplikaciju, koja je skoro pa identična.

Dalji koraci, odnose se na prijavljivanje. U gornjem desnom uglu aplikacije možete da odaberete opciju prijavljivanje ili registrovanje, u slučaju da nemate registrovan nalog. Prilikom registrovanja neophodno je da popunite obavezna polja, da čekirate da se slažete sa pravilima korišćenja i da ste punoletni. Opciona polja možete popuniti ukoliko to želite, ali ona nisu obavezna. U slučaju da imate već postojeći nalog, obavezna polja su vaše korisničko ime i lozinka. Ukoliko ste zaboravili lozinku, klikom na naznačenu opciju, lozinku možete oporaviti/promeniti. 

Na web aplikaciji, nemate opciju promene jezika, tako da možete da je koristite samo na srpskom jeziku, što je donekle i mana ukoliko ima zainteresovanih stranaca.

Aplikacija

Nakon što se ulogujete, na početnoj strani prikazan je pregled kvota za naredne utakmice u svim sportovima koje ova kladionica prati. U redu ispod logoa, postoji opcija odabira konkretnog sporta, gde su u tom slučaju prikazane kvote za utakmice odnosno mečeve za naznačeni sport.
Gornji desni ugao, pored opcije za prijavljivanje sadrži i dugme “uživo”, gde klikom na njega možete pratiti rezultate utakmica i mečeva u toku.
U gornjem levom uglu se nalazi meni aplikacije. Podeljen je u dve sekcije: proizvodi i uputstva. Proizvodi se odnose na klađenje, outright, gambling, brojevi i virtuali i soccer portal. Svaki od navedenih proizvoda, ima zasebnu stranicu. Klikom na naziv stavke, bićete preusmereni na pomenute stranice.

Soccer Gambling nudi različite igre sortirane po grupama: slotovi, video poker, igre na stolu,  gambling uživo. Postoji i polje za pretragu igara po nazivu, a većinu stranice zauzimaju izlistane igre. U prvom planu su igre koje su u određenom promo periodu, a ispod neke nove ili one najpopularnije. Ukoliko imate igru koju često igrate, sa lakoćom možete i da je označite kao vašu omiljenu igru tako što ćete kliknuti na zvezdicu ispod naziva određene igre

Sekcija Brojevi i virtuali nudi više nego širok spektar različitih igara: od igara brojeva, preko brzih igara pa do onih koji se odnose na virtualne sportove.

Ono što je neobično za aplikaciju, jeste da kada odaberete neku od stavki iz menija, ne postoji konkretan povratak u meni, već se on razlaže na dve gore pomenute sekcije, gde je prvi deo u gornjem delu stranice a opcije iz sekcije Uputstvo su na dnu stranice. Klikom na link SoccerBet, bićete preusmereni na verziju sajta za desktop, koja nije baš u potpunosti prilagođena mobilnim uređajima.

Ostale opcije na sajtu jesu rezultati i soccer portal. Klikom na neku od ove dve opcije, otvoriće vam se u potpunosti novi prozor na pretraživaču. U rezultatima možete da ispratite rezultate utakmica i mečeva u toku ili nedavno završenih. Soccer portal je posvećen najvernijim posetiocima, gde se redovno kače vesti iz sveta sporta i nekih drugih polja, daju predlozi i dopunjava postojeći magazin.

Deo Uputstva, kako mu i sam naziv kaže, raspolaže različitim opcijama koje nude uputstva, kao što su ona za instaliranje mobilne aplikacije, pravila igre, pravila korišćenja, načine uplate, odgovorno klađenje, bonusi, kataloge, opise igara.. Na samom dnu navigacije, nalaze se polja pomoć i kontakt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *