Da li mogu da izvršim uplatu na Slotv putem Paypal-a?

Ukoliko želite da igrate na Slotv onlajn kazinu i želite da izvršite uplatu putem Paypal-a, moraćemo vas razočarati. Operater ne podržava ovaj na čin plaćanja, iako njegovo dodavanje nije isključeno. Ipak, ovo ne treba da skrene pažnju sa pozitivnih aspekata onlajn platforme jer igrači mogu uplatiti i podići svoj novac na druge načine. Više o načinima uplate na Slotv pročitajte u našem članku.

Zašto ne mogu da izvršim uplatu na Slotv putem Paypal-a?

Politika Paypal-a je vrlo stroga i određena. Korišćene e-novčanika na nekim sajtovima za klađenje nije moguće zbog restrikcija u određenim zemljama. U ovom trenutku ne možete koristiti PayPal za uplate u bilo kojoj od zemalja u kojim Slotv posluje.

Ipak, ne treba da brinete ukoliko odlučite da igrate na Slotv kazinu jer postoji najmanje deset načina za uplatu. U zavisnosti od zemlje u kojoj se nalazite, možda neće sve opcije funkcionisati .

Na koji način mogu izvršiti uplatu i isplatu novca na Slotv?

Savetujemo vam da uvek pogledate odeljak Uplate na Slotv sajtu kako biste videli koji načini plaćanja su dostupni u vašem zakonodavstvu. Pogled na onlajn platformu nam pokazuje da operater nudi mnoštvo metoda uplate, kao što su bankovne kartice i e-novčanici kao što je Skrill, Neteller, ecoPayz, Trustly i Perfect Money kao i Paysafecard vaučeri.

Još interesantnije, možete plaćati kriptovalutama kao što je Bitcoin, Litecoin, Ethereum i druge. Pored svega ovoga, možete oprostiti odsustvo PayPal-a i izabrati neku od mnogih pomenutih opcija za plaćanje.

Želimo vam mnogo zabave i sreće i nadamo se da ćete imati dobitke u onlajn kazinu i da ćete uživati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *