Razlika između ručnog spina, stop spina i automatskog spina kod slotova

Koja je razlika između ručnog spina, stop spina i automatskog spina kod slotova? Sa toliko termina sa kojima se moramo suočavati, nije ni čudo da se pitamo ovo pitanje. U ovom članku ću Vam definisati svaki od ovih termina i pisati o koristima i manama svake vrste slota.

Ručni spin

Ručni spin je onaj kod koga igrač može sam da odluči o broju platnih linija koje želi da igra kao i o ceni koju će platiti po liniji. Zatim, sistem proračunava ukupan ulog. Igrač klikće na dugme za spin za svaku odigranu igru i odatle izraz “ručni”.

Neki igrači misle da su ručni spinovi zabavniji jer je iskustvo mnogo ličnije. Ovi spinovi dozvoljavaju igračima da ubrzaju proces igre računajući sve njihove dobitke. Kada ručno pritisnete spin dugme na slotu, osvojena suma se dodaje na Vaš konto. Zatim se koturovi okreću ponovo. Automatski spinovi ne nude ovu opciju. Igrači moraju čekati da se dobici saberu.

Automatski spin

Sa automatskim spinom birate koliko spinova unapred da odigrate i pritiskate dugme za spin kako biste pokrenuli krug. Ovde možete odabrati i ograničenje gubitka, što nije moguće kod ručnog spina. Drugim rečima, Vi odlučujete unapred koliko gubitka možete priuštiti i u skladu sa tim podešavate ograničenje. Ovo pomaže u praćenju Vašeg balansa i sprečava ljude da se zanesu. Još jedna prednost automatskog spina je ograničenje jednog dobitka, gde je to dostupno. Tu automatski spin prestaje kada osvojite određenu sumu ili više od te sume. Igrači dobijaju vreme i priliku da ponovo razmotre svoju igru i možda je promene za neku drugu.

Konačno, još jedna očigledna prednost automatskog spina je udobnost. Ne morate stalno pritiskati dugme na svom telefonu ili tastaturi/ekranu. Vi unapred podešavate broj spinova koji želite, a onda se fokusirate na igru.

Šta je bolje?

Izbor zavisi od vrste slota koji igramo. Igre koje od igrača traže da dođu do neke osobine su najpogodnije za automatsku igru. Sa druge strane, slotovi koji Vam daju priliku za bonus na bilo kom nasumičnom spinu su pogodniji za automatsku igru. Ukoliko želite da malo ubrzate koturove u igri onda je stop spin najbolje rešenje. Sve zavisi od toga šta Vam najviše odgovara i kojoj vrsti slot igrača pripadate. Najbolje je pogledati što više slobodnih slotova ukoliko želite da otkrijete stil i pristup koji Vam je najpogodniji. Naravno, od pomoći bi bilo da istražite različite igre kako biste što više naučili o njima.

A sada još nekoliko detalja o stop spinu. 

Stop Spin

Stop spin

Ručni spinovi ponekad dolaze sa takozvanim stop spinom ili opcijom brzog spina. Ovde ručno pritiskate dugme za spin kako biste pokrenuli koturove, a zatim ga ubrzo nakon toga ponovo pritisnete. Nakon toga se igra završava jer se koturovi zaustavljaju. Igrači sa mnogo iskustva vole ovu osobinu jer žele da pokrenu bonus runde što je pre moguće.

Stop spin je među najinovativnijim opcijama koje su proizvođači predstavili kako bi zadržali interesovanje igrača. Naravno, koturovi će se nakon nekog vremena sami od sebe zaustaviti. Sa “Stop Spinom” ih ručno možete zaustaviti. Ovo radite odmah nakon što su počeli da se okreću kako biste dobili veći broj spinova za određeno vreme.

Stop spinovi imaju mnoge prednosti, ali ovo nije jedna od njih. U proseku, onlajn slotovi imaju granicu kuće od oko 95%. Na duže staze , igrači gube 5% od novca koji ulože. Ovo je cena koju plaćaju za uživanje u igranju slotova. Više novca se gubi igranjem više igara u određenom vremenskom periodu.

Mnogi igrači cene besplatne spinove i bonus runde. Jer ipak su slotovi zbog toga toliko popularni. Ove runde često nude veće isplate nego one osnovne. Korisnici žele da saznaju jesu li ove runde pokrenute, i to brzo. Ovo je jedan od razloga zbog koga često koriste stop spin. Neki ne uspevaju da shvate da besplatni spinovi i bonus runde ne dolaze često i da kada dođu to biva zbog proizvoljne kombinacije. To ne znači da će se runda obavezno pokrenuti ukoliko igrate više. Zapravo, ovo može imati suprotan efekat – više spinova može značiti gubitak svog novca bez dolaska besplatnih spinova ili bonus runde.

Na kraju, Stop Spin dovodi do manjeg, a ne većeg užitka u igri. Onlajn slotovi su uzbudljivi jer okretanje koturova stvara neizvesnost. Gubitak ove neizvesnosti znači gubljenje same svrhe igranja onlajn slotova. U mnogim slot igrama se koturovi zaustavljaju po uzastopnom redosledu: prvi se prvo zaustavlja a poslednji na kraju. Ovo produžava uzbuđenje jer je ulazak u bonus rundu ili isplata određena simbolima na poslednjem koturu. Zabava prestaje kada upotrebite Stop Spin opciju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *