Pokerstars dopisivanje uživo

Ne verujemo da je Pokerstars-u potrebno predstavljanje, budući da je ovo najveća igraonica pokera na svetu. Očekivali biste da je njhovo dopisivanje uživo takođe u skladu sa najvišim standardima, a to i jeste. Ukoliko tražite dopisivanje uživo, bićete usmereni na sajt sa domenom vaše zemlje, zemlje u kojoj se trenutno nalazite. Sa VPN-om možete pristupiti bilo kom domenu. Ukoliko nemate VPN, bićete automatski usmereni na onaj iz vaše zemlje.

Bićete usmereni na stranicu za pomoć. Prva stvar koju ćete videti je spisak najpregledavanijih članaka. Uobičajeni problemi čija rešenja ljudi traže su:

Kartice: Autentifikacija vaše transakcije putem 3D Secure sistema

Data dokumenta – Nemogućnost uplate

Problemi sa softverom – Kovčezi se ne otvaraju

Brisanje/ažuriranje detalja vaše kartice

Uplate i isplate: dostupni načini plaćanja

Slanje dokumenata za logovanje

Kartice: Broj za verifikaciju kartice (CVN)

Podizanje novca: Opšta uputstva za isplatu

Sa desne strane ćete videti spisak kategorija kao što su Uplate i Isplate. Svaka kategorija ima spisak podkategorija. Iznad ovog spiska postoji veliko zeleno dugme sa naslovom “Contact us”. Bićete usmereni na kratak obrazac. Od vas će se tražiti da unesete adresu e-pošte, jezik, razlog vašeg upita i poruku sa temom. Ove informacije su obavezne. Takođe možete odabrati kategoriju i podkategoriju ukoliko to želite.

Prethodno pomenuto važi za korisnike desktop računara. Korisnici mobilnih telefona mogu pristupiti podršci putem ikone naloga u odeljku za pomoć.

Moguće je dopisivati se uživo i tokom igre. Kada ste za stolom, idite na karticu Chat i ukucajte svoju poruku u polje. Pritisnite Enter i vaš tekst će se pojaviti za stolom. Na mobilnom uređaju, kliknite na sanduče. Ono će se proširiti preko ekrana i omogućiti vam da ukucate svoju poruku.

Neki korisnici se žale na to kako nemaju mogućnost da vide dopisivanja drugih igrača za stolom za poker. Platforma kao razlog navodi to da su greškom modifikovali neke od vidljivih opcija dopisivanja na vašem nalogu. Možete odblokirati dopisivanje igrača desnim klikom na sliku tog igrača i uklanjanjem znaka za označavanje koji se nalazi pored opcije Block Chat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *