Poker Stars onlajn recenzija

Poker Stars je specijalizovana onlajn platforma za poker igre, koja vam omogućava da učestvujete u raznim poker turnirima, namenjenim ne samo naprednim igračima, ali I početnicima. Ima licenziju u mnogim zemljama širom sveta I omogućuje dugogodišnjim korisnicima da iskoriste priliku I ulažu pravi novac. U sledećim pasusima možete da pronađete informaciju o tipu igara I sajtu Poker Stars.

Kako da se registrujem na Poker Stars

Registracija traje samo nekoliko sekundi. To je standardna procedura koja zahteva unošenje podataka u adekvatna polja. Ukoliko se, ipak, do sad niste registrovali na sajtovima vezanim za kockanje, objasnićemo vam kako ceo proces funkcioniše u nekoliko jednostavnih koraka:

1.  Posetite sajt i kliknite na dugme “Registruj se” u gornjem desnom uglu;

2. U prvom koraku unesite svoju državu, imejl-adresu, login i lozinku;

3. U sledećem koraku prihvatite Pravila i uslove Poker Stars;

4. Ukoliko ste popunili sva polja, kliknite na Kreiraj nalog

Koje turnire u pokeru nudi Poker Stars?

Na raspolaganju vam je nekoliko opcija. Kako biste pogledali sve tipove događaja, kliknite na “Turniri” u glavnom meniju. Na ovaj način možete da pretražite preporuke na onlajn platformi. Ovo su neke od glavnih opcija koje možete da izaberete:

  • tipovi turnira – ovo je jedan od najbogatijih odeljaka. Ovde se nude turniri u pokeru uz eliminacije, kao i druge vrste igara koje ćete videti. Izbor je veliki, stoga nećemo pominjati svaki turnir ponaosob;
  • Glavni turniri – u ovom odeljku imaćete pristup glavnim turnirima u pokeru,širom sveta. Desetine događaja u kojima možete da učestvujete radi zabave, uz virtuelni novac. Možete da pokušate i da se kladite pravim novcem.
  • Godišnji turniri – ovde možete da nađete turnire u pokeru koji se održavaju jednom godišnje i nude neverovatne novčane nagrade u vidu stotina hiljada, čak imiliona dolara. Turniru možete da pristupite lako i brzo.
Poker Stars registracija

Sajt poker igara

Na sajtu Poker Stars naći ćete svakakve popularne poker igre, između kojih su i Texas Hold’em, Stud Poker, Omaha High, Omaha High/Low, Five Card Draw i mnoge druge. Postoji i odeljak u kom možete da igrate poker u stvarnom vremenu, rame uz rame sa pravim dilerom koji se pojavljuje na ekranu preko video konekcije. Najbolja stvar je što ovde možete da nađete sve tipove poker igara za koje ste ikad čuli. Sajt nema alternativu u Bugarskoj.Ovo je mesto za vas ukoliko volite onlajn poker.

Načini uplata i isplata

Operater nudi nekoliko udobnih metoda uz pomoć kojih možete da uplatite pravi novac na svoj račun i isplatite svoja sredstva sa njega. Možete da uplaćujete i primate novac putem bankovnog transfera ili elektronskih novčanika. U realnosti nema mnogo metoda, ali svakako su udobni za klijente. Hajde da bacimo pogled na njih:

  • bankarski transfer
  • direktni bankarski tansfer
  • Neteller
  • Skrill
  • Bankarske kartice – VISA
  • MuchBetter

Neki od gorenavedenih metoda mogu takođe da se koriste za brz depozit tokom učestvovanja u poker turniru. Na ovaj način, ukoliko ste usred igre i ostanete bez novca, možete odmah uneti depozit koristeći Skrill, Neteller ili MuchBetter. Naravno, postoji mogućnost uvođenja dodatnih metoda u buućnosti.

Poker Stars mobilna verzija i aplikacija

Ukoliko ne želite da preuzimate ništa na telefon, možete da igrate u mobilnoj verziji Poker Stars sajta. Sve što treba da uradite jeste da otvorite pretraživač na svom uređaju i unesete URL adresu sajta. Pojaviće se verzija udobna za korišćenje na telefonu, koja se brzo prilagođava ekranu i nudi vam sve opcije koje su dostupne u desktop verziji.

Kako biste uneli opkladu u nekoliko klikova i udobno, možete da preuzmete i aplikaciju koja radi i na telefonu i na tabletu, Android i iOS. Aplikacija je veoma dobro izrađena i nudi pristup svim turnirima u pokeru i svim tipovima igara na Poker Stars. Ne zauzima previše vašeg prostora i instalira se za nekoliko sekundi.

Koje turnire u pokeru nudi Poker Stars

Kako da se kladim na Poker Stars platformi?

Na sajtu ćete videti zeleno dugme “Preuzmi PokerStars”. Kliknite na dugme i unesite  special poker client kojeće vam omogućiti pristup igrama i turnirima kompanije. U ovom softveru ćete naći spisak igara uz pristup svim poker stolovima. Moći ćete da izaberete igru jednim klikom. Pristup igri je veoma lak, s obzirom na to da je poker client kreiran tako da bude veoma lak za razumevanje. Nakon što preuzmete softver,unesite svoje korisničko ime i lozinku – i moći ćete udobno da igrate. Ukoliko se susretnete sa nekim problemima, obratite se podršci Poker Stars.

Kakav je vaš utisak o sajtu Poker Stars?

Najpre, moramo da ukažemo na činjenicu da je ovo vodeći specijalizovan sajtza poker širom sveta. Dobra stvar je to da operater ima licenziju koju ima većina komisija za kockanje širom sveta i svaka punoletna osoba može da se registruje. Nakon pregleda ponude, možemo da kažemo da je ovo izuzetno dobro osmišljen sistem koji nude najbolje igre i turnire.

Uzevši u obzir sve što je u ponudi, nemamo ništa da zamerimo osim malo opcija za plaćanje. Sve ostalo je na najvišem mogućem nivou, u šta ćete se uveriti nakon što posetite sajt i registrujete se direktno putem našeg linka. Nadamo se da vam je naša recenzija bila od koristi. Želimo svim igračima uspeh i velike dobitke koji će ih usrećiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *