Ko je vlasnik Pinnbet-a?

Kako spada u mlađe kladionice na našem tržištu, ponuda sportskih dogadjaja u Pinnbet kladionici je za sada relativno skromna, ali nikako ne i nedovoljna. Svi popularni sportovi dostupni su igračima za klađenje, a među njima najviše prednjače naravno fudbal, košarka, tenis, rukomet, odbojka i vaterpolo. Pinnbet kladionica na svom sajtu ističe kako su koeficijenti u njihovoj kladionici bez ikakve dileme najbolji u zemlji. Ipak, ako se sprovede malo dublja analiza, može se reći da stvari i nisu baš takve kakve se predstavljaju, te da su kvote u ovoj kladionici vrlo prosečne.

Iako ne tako poznata poput svojih konkurenata Meridiana i Mozzarta, Pinnbet kladionice ipak posluju veoma dobro. Dolaze u žižu javnost u septembru 2014. godine, kada je najpoznatiji crnogorski kriminalac u Srbiji pucao u Milorada Lužajića zbog neraščišćenih poslovnih računa. Iako na prvu loptu nije bilo poznato da li se ovaj obračun dogodio zbog kockarskih dugova, nije bila isključivana mogućnost i da je u pitanju zapravo reket koji je Vukotić naplaćivao kladionicama. Vukotić je tada u centru Novog Sada, u upravo pomenutoj kladionici Pin Bet ispalio dva metka na menadžera Milorada Lužajića i tako ga ranio. Povezanost sa ovim događajem prebacila se i na do tada nedavnog direktora kladionice Pin bet, Miloša Buhu, koji je svega par meseci pre ovog zločina postavio upravo Lužajića na mesto svog zamenika. Ne bi se sumnja lako prebacila na Buhu da on nije bio jedan od osumnjičenih za ubistvo narko dilera Vojislava Škrbića u maju 2014. godine.

Sve ovo je i na pozitivan i na negativan način uticalo na popularnost pinnbet kladionica, a njeni korisnici su nekim stvarima više, a nekim manje zadovoljni. Ono što ističu kao glavne prednosti ove kompanije jeste mogućnost klađenja uživo, laka dostupnost internet stranice i to na srpskom jeziku, veliki broj opcija za klađenje i slično. Kao mane se pak izdvajaju nedostatak bonusa dobrodošlice za nove korisnike, kao i mogućnost registracije naloga samo u poslovnicama kladionice. Ono što takođe korisnici izdvajaju kao posebno privlačnu stvar u ovim kladionicama jeste sam njihov brend, a glavni moto Pinnbet kladionica jeste – Igraj sa stilom!

Trenutno, vlasnik kladionice jeste PINNBET D.O.O. a sedište ove kompanije jeste Prvomajska 6J Zemun, 11070, Beograd. Kompanija broji oko 500 zaposlenih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *