Paddy Power dopisivanje uživo

Paddy Power ima opciju dopisivanja uživo spremnu da pomogne našim korisnicima sa bilo kojim problemom koji traži rešenje kao na primer vršenje uplate, povlačenje novca, plaćanja i pitanja banke, besplatne promocije i opklade i registracija i pitanja pristupa.

Kako biste pristupili dopisivanju uživo, idite u donji desni ugao početne strane i odaberite kategoriju.
Glavne kategorije su:

Zaboravljena lozinka ili korisničko ime

Paddy Power-ov proces verifikacije identiteta (KYC)

Trke konja – Objašnjenje najboljih garantovanih kvota

Fudbal – Šutevi u metu – Opta definicije

Trke konja – Buduće trkanje

Ima i nekih dodatnih:

Promocije i nagrade

Verifikovanje Vašeg naloga

Igre

Logovanje i registracija

Odgovorno kockanje

Uplata i povlačenje novca

Sportovi

Drugo

Ukoliko ništa od ovoga ne rešava Vaš problem, kliknite na “Message us” u dnu stranice. Imate dve opcije: ulogujte se ili nastavite kao gost. Ukoliko se ulogujete bićete usmereni na stranicu za podršku. Kao gostu, otvoriće Vam se iskačuće polje i dobićete poruku da date što više detalja kako bi Vam što bolje pomogli. Dopisivanje uživo izgleda da funkcioniše bez ikakvih problema.

Takođe na Twitter-u postoji opcija Ask Paddy Power. Možda nije od tolike pomoći kao dopisivanje uživo, iako je i to uživo i može Vam koristiti. Twitter dopisivanje je dostupno od 8 ujutru do ponoći svakog dana. Dopisivanje uživo putem stranice za podršku je dostupno 24/7.

Njihovo dopisivanje uživo takođe sada zapošljava – 14 mesta je dostupno za osoblje podrške na različitim jezicima. Paddy Power pruža detaljne informacije o svom procesu zapošljavanja i svojoj kompaniji. Tačnije, evo informacija o korisničkoj podršci.

Prema operateru, dobijaju oko 2,8 miliona zahteva za podršku godišnje. Trude se da  svakom od njih pruže najbolju moguću uslugu bez obzira koji kanal za kontakt koriste: e-poštu, telefon, dopisivanje uživo. Twitter, itd. Operater tvrdi da su čak osvojili nagrade za odličnu korisničku podršku i iskustvo. Pozivamo Vas da se prijavite za posao kod njih jer koriste najsavremeniju tehnologiju i nude sjajnu obuku. Paddy Power je takođe i globalna FTSE 100 kompanija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *