Netbet dopisivanje uživo

NetBet je onlajn kladionica specijalizovana za sportsko klađenje, koja se može pohvaliti sa stopom isplate od 96,54% u 2019. Popularna je među ljubiteljima sportova jer imaju na raspolaganju mnoštvo igara kao što su: fudbal, tenis, kriket, ragbi, golf i još njih. Pre opklade treba proveriti kvote. Ovo vam može pomoći da procenite svoj potencijalni dobitak.

Kada otvorite sajt, idite na Help Center. Možete ukucati svoje pitanje ili problem u polje na samom dnu. Ispod toga ćete videti mnoštvo kategorija; tačnije 8. One su: plaćanje, Moj nalog, bonusi, igre i klađenje, uslovi i odredbe, odgovorno klađenje, o nama i kontaktirajte nas.

Kategorija plaćanja uključuje informacije o metodama za plaćanje, za povlačenje novca i spisak često postavljanih pitanja. U kategoriji Moj nalog takođe postoji spisak često postavljanih pitanja. U Bonusima postoje dodatne informacije u odnosu na one koje su dostupne na početnoj strani. Početna strana vas informiše o ponudi dobrodošlice koja iznosi £50. Korisnik se mora registrovati na NetBet, uneti WELCOME50 kao bonus kod, zatim otići na uplate kako bi preuzeo ponudu.

Što se tiče promocija na NetBet Sport-u, postoji takozvana Zlatni Gol promocija, koja dolazi po ceni od samo £1. Možete osvojiti od £1 000 na manjim rešetkama do preko £20 000 na onim većim. Ovo Zlatni Gol čini najpopularnijom promocijom na sajtu.

Osim sportskog klađenja, NetBet ima i kazino, poker i takozvani Klub igrača, u kome možete razmenjivati savete i uputstva sa drugim korisnicima, kao i tutorijale. Dodatne informacije su dostupne pod opcijom Gaming & Betting. Čak postoji i loto. Uslovi i odredbe sadrže informacije o privatnosti i politici kolačića, bezbednosti i politici žalbi.

U “Contact Us” ćete pročitati da NetBet ima posvećeni tim za korisničku podršku. Budite sigurni da će stručnjaci u timu rado pomoći oko bilo kojih pitanja. Možete ih kontaktirati putem e-pošte. U obrascu unesite svoje ime, prezime, adresu e-pošte i vaše pitanje. Sve ove informacije su obavezne. Zatim samo kliknite SEND MESSAGE. Kao alternativu možete koristiti njihovu uslugu Dopisivanja uživo kako biste kontaktirali tim za korisničku podršku. Samo pritisnite dugme kako biste to uradili. Dopsivanje uživo je dostupno od 09:00 do 23:00 po UK vremenu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *