Najboljih 10 slot mašina sa najvišim RTP-om u 2022.

Mnogi ljubitelji slot mašina se i dalje pitaju koji slotovi nude najveći povrat igraču u 2022. Kao eksperti u iGaming industriji, rangirali smo najboljih deset sa najvišim RTP-om. Bez daljeg odugovlačenja, evo njihovih naslova.

10 – Mega Moolah od Microgaming-a

Mega Moolah ostaje najpopularnija progresivna slot igra na svetu. Igra možda i nema najviši RTP sa 93,0%, ali uzevši u obzir da drži svetski rekord za najveći džekpot ikada isplaćen, razumećete zbog čegamnogi žele da je igraju.

9 – 20 Super Hot od Euro Games Technology-ja (EGT)

Klasična 20 Super Hot slot mašina sa voćkicama je popularna među mnogim igračima i ovo nije slučajnost. Uz ukusne voćkice koje donose zaradu, igra nudi i posebne simbole, razbacane i džokere, koji mogu doneti joše veće nagrade. RTP iznosi 95.79%, što ukazuje na česte isplate na spinovima.

8 – Champagne party od CT GAMING-a

Ovaj slot sa temom žurke je zaista dobar. On je deo Mega Jack serije CT GAMING-a i možete pronaći dobre isplate i RTP od 96.5%, što je glavno razlog zbog koga su slotovi postali vrlo omiljeni. Nažalost, ova igra ima samo demo verziju na internetu i još uvek nije dostupna u onlajn kazinima.

7 – Rise of Ra od Euro Games Technology-ja (EGT)

Preporučujemo Rise of Ra onima koji vole slotove sa piramidama. On oduševljava RTP-om od 95.57% i 15 besplatnih spinova, što dobitak množi sa 3. Možete dobiti ukoliko se razbacani simbol pojavi na nekom od pet koturova. Ovo je vrlo lepa slot mašina jer kombinuje sve elemente istorije egipatskih bogova.

6 – Jewel Box od Play’n GO-a

Dijamantski slotovi su uvek privlačili pažnju igrača. A ništa nije privlačno kao Jewel Box od Play’n GO-a. Ova igra igračima nudi visoku stopu povrata (95.79%) i ljubitelji kockanja ne mogu ništa drugo nego da je vole. Dijamantska kutija krije razne vrste lepih iznenađenja, uključujući interne bonuse, specijalne simbole i prelepu grafiku i zvučne efekte.

5 – Aztec Gold od CT GAMING-a

Ovo je najtraženija igra sa Astecima u 2022. Slot je deo Mega Jack igara od CT GAMINGA i pruža RTP od 96.5%. Retro slot mašina sa Indijancima je vrlo uzbudljiva sa internim bonusima i velikim dobicima. Možete igrati demo verziju ove igre onlajn bez ulaganja pravog novca. Nažalost, prave opklade su moguće samo u fizičkim kazinima.

4 – Book of the Dead od Play’n GO-a

The Book of Dead slot mašina će biti popularna tokom cele 2022. i nakon nje i to kod svih tipova igrača. Razlog za interesovanje leži u dobrom RTP-u od 96.21%. Prilika za besplatne spinove takođe pomaže. U pogledu toga, slot mašina je pravo remeke delo i mi je zaslužujemo.

3 Starburst od NetEnt-a

Postoji razlog zbog koga je Starburst popularna onlajn kazino igra. Slot vam nudi šansu za dobitak više od 50 000 evra i mnogo besplatnih spinova. Takođe postoji visok RTP od 96.01%, što znači da na uložen 1 evro ili dolar, možete očekivati da vam se vrati barem 96 centi. Slot je na temu dijamanata i nakita i omiljen je među današnjim kockarima. Ovo nas dovodi do toga da ga rangiramo kao trećeplasiranog i mislim da vam je jasno zbog čega.

2 – Wild Respin od Amatic-a

Ovo je slot sa voćnom temom i sa RTP-om od 96%. Rangiramo ga kao drugoplasiranog zbog visoke stope i mogućnosti pojave džoker simbola koji pokreću besplatne spinove na drugim koturovima za dobar dobitak. Ovaj slot vole mnogi i to nije slučajnost.

1 – Gonzo’s Quest od NetEnt-a

Gonzo’s Quest nam omogućava da pratimo Gonza, avanturistu koji se otisnuo u potragu za izgubljenim gradom El Doradom. Igrači mu pomažu da pronađe blago za koje se priča da se nalazi u bogatom gradu. Bukvalno milioni igrača širom sveta vole ovu slot mašinu, ne samo zbog visokog RTP-a od 96%, već i zbog uzbudljivog iskustva. Specijalni simboli ovde donose solidne isplate i aktiviraju besplatne spinove kako biste mogli da zaradite još više novca. I budući da je ovo najspominjanija slot igra , odlučili smo da je rangiramo kao najpopularniju u 2022.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *