Da li mogu da izvršim uplatu na MrBit putem Paypal-a?

MrBit onlajn kazino ne podržava Paypal kao način vršenja uplate. Ipak, ovo ne treba da vas okrene od okušavanja sreće jer ima mnogo drugih načina plaćanja koji su dostupni.

Ovaj kratki članak objašnjava zbog čega ovaj elektronski novčanik nije dostupan među opcijama uplate.

Zbog čega ne mogu da uplatim na MrBit putem Paypal-a?

Politika Paypal-a je vrlo stroga i zbog toga ova opcija nije dostupna na svim kazinima i sajtovima za klađenje. U ovom konkretnom slučaju, Mrbit nema sporazum sa vlasnikom pa zato nemate pristup ovoj opciji. Ipak, ne treba da brinete, jer su podržani mnogi drugi elektronski novčanici.

Vremenom bi akyino mogao da počne da prihvata PayPal. Ukoliko se to desi, mi ćemo biti među prvima koji će o tome pisati, tako da ćete odmah dobiti ovu informaciju. A sada, pogledajmo metode plaćanja koje MrBit podržava.

Kako da izvršim uplatu i podignem novac sa MrBit-a?

Pre nego što vam predstavimo načine plaćanja na MrBit-u, moramo da objasnimo da se oni mogu razlikovati za različite igrače. U zavisnosti od vaše zemlje, videćete koji načini plaćanja se odnose na vas. Pogledajte odeljak “Deposit” kako biste videli dostupne opcije. Naravno, takođe ćemo pomenuti one glavne.

Glavna opcija su kreditne i debitne kartice i sledeći e-novčanici: Skrill, Neteller, ecoPayz, Webmoney, Trustly i Perfect Money. Uplate i isplate takođe mogu biti obavljene Paysafecard vaučerima. Najbolja opcija je to što korisnici mogu dopuniti svoje naloge kriptovalutama kao što je Bitcoin, Ethereum, Litecoin ili Dogecoin.

Srećno i uživjte u ovom onlajn kazinu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *