Mozzart promocije

Iako dokazano jedan od najboljih, a po mišljenju mnogih i najbolji i pravi lider u sportskom klađenju i igrama na sreću, Mozzart bet ne prestaje da iznenađuje i dodatno dokazuje svoj kvalitet. Širom Srbije, ali i širom Balkana, ova kladionica predstavlja omiljenu stanicu mnogim kladioničarima. I to ne usputnu stanicu, već veliki broj igrača uživa u njihovim prostorijama koje su jedne od najbolje uređenih i najudobnijih ovog tipa. Pored igrača koji vreme provode u kladionici, imaju dosta korisnika koji preferiraju i online klađenje, a za sve njih mozzart uvek sprema nova iznenađenja i neke nove promocije.

Samo neke od promocija jesu: Happy Monday bonus, bonus dobrodošlice za nove igrače kog mnogi popularno zovu het-trik bonusom, zatom Cash out na klađenju uživo, i razni drugi. Takođe, pored ovoga imaju i online promocije koje možete pogledati na njihovom sajtu https://promo.mozzartbet.com/online-promocije/ a dve koje su trenutno aktuelne jesu pomenuti Happy Monday bonus i bonus Tipuj za dres.

Happy monday bonus mozzart

S obzirom da smo do sada već dva puta pomenuli Happy Monday bonus, reći ćemo nešto više o njemu.

Ako ste registrovani i imate nalog u Mozzartu, preporučljivo je da svakog ponedeljka proveravate vaš profil i preuzmete bonus koji vam se dodeljuje u okviru ove promocije. Ukoliko još uvek nemate kreiran nalog i niste registrovani, sada je pravo vreme da to učinite s obzirom da možete ostvariti Het-trik bonus dobrodošlice o kom smo pisali u prethodnoj recenziji.

Ovaj bonus predstavlja nagradu za vašu lojalnost kladionici i srazmeran je iznosu tiketa koje ste odigrali tokom prethodne nedelje. Procenat varira u zavisnosti od mnogo čega, ali uglavnom lojalni i redovni igrači svakog ponedeljka ostvaruju happy monday bonus od čak 15% ukupnog iznosa uplata prethodne nedelje.

Ukoliko se pitate kako možete osvojiti ovaj bonus, odgovor ne može biti jednostavniji. Potrebno je samo da ispratite dva laka koraka i tu ste. Ulogujte se na vaš nalog svakog ponedeljka i klikom na dugme bonus možete preuzeti isti na vaš račun.

Mozzart takođe nudi i razne promocije putem svojih društvenih mreža, te je tako moguće osvojiti i dres najpoznatijih svetskih klubova i to svake nedelje! Koraci za ovo su vrlo jednostavni, a sve što je potrebno jeste da u komentarima ispod naznačene objave napišete vašu prognozu tačnog rezultata kao i tačnog broja kornera traženog meča i dres će vrlo brzo biti na vašoj adresi! Ukoliko želite da pratite mozzart na društvenim mrežama možete to lako uraditi prateći sledeće linkove – Facebook, Instagram, Youtube

Sve u svemu, pratite sajt i mobilnu aplikaciju, društvene mreže, ali budite i redovan gost u kladionicama i iskoristite sve mogućnosti bonusa i promocija koje mozzart bet nudi svojim vernim igračima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *