BoyleSports minimalna uplata

Osnovana 1982. od strane Džona Bojla, BoyleSportsje najveća mezavisna kladionica u Irskoj sa skoro 300 objekata. Oni su vodeći onlajn operater kockanja sa odličnim mobilnim aplikacijama koje su dostupne na Google Play i App Store. Štaviše, ne naplaćuju nikakve provizije na podizanje novca.

Dostupne su desetine metoda uplate i podizanja novca. Ukoliko odaberete korišćenje čeka ili bankovnog transfera, minimalna uplata je 20 funti. Ove metode se ne preporučuju jer je sredstvima potrebno 5-8 dana da dođu na vaš nalog na BoyleSports-u. Ukoliko ipak insistirate na bankovnom transferu, morate navesti broj svog računa ili korisničko ime.

Preostale metode uplate, koje uključuju PayPal, Neteller i Skrill, su trenutne i dolaze uz minimalnu uplatu od samo 5 funti.

Bez obzira na metodu plaćanja, minimalna suma za podizanje sredstava je 5 funti. Obično, povlačenje novca bude obrađeno u roku od 4 dana.

BoyleSports prihvata Visa, Mastercard i Electron debitne kreditne kartice. Naravno, kartica mora biti na ime nosioca naloga. Platforma takođe prihvata Skrill, sa kojim možete vršiti uplate putem banke, kreditne kartice, debitne kartice, ili lokalni elektronski transfer sredstava. Skrill uplate su trenutne.

Neteller podržava uplate putem banke, kreditne ili debitne kartice, lokalnih i međunarodnih bankovnih transfera i instant lokalne uplate kao što je iDEAL, i još njih. Ove motede uplate se trenutno prikazuju na vašem Boylesports  nalogu.

Možete izvršiti uplatu putem PayPal-a, što takođe podržava transakcije putem debitne ili kreditne kartice i bankovnog računa ukoliko nemate dovoljno sredstava na svom e-novčaniku. Boylesports prihvata samo PayPal kao metodu plaćanja korisnika u UK i Severnoj Irskoj. Ne prihvataju kreditne kartice koje su povezane sa PayPal nalozima u UK.

Takođe se prihvata PaysafeCard kao privatan, bezbedan i lak onlajn platni sistem. Vlasnici PaysafeCard naloga direktno i trenutno plaćaju. Ukoliko koristite PaysafeCard, ne morate da delite bilo kakve lične ili finansijske detalje onlajn. Preostale opcije uključuju BOKU, GooglePay i ApplePay.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *