Maxbet aplikacija

Kako i sam njihov slogan kaže – za vrhunski užitak sportskog klađenja, Maxbet pruža pravo zadovoljstvo u online igrama na sreću. Jednostavna za korišćenje, sa svim onim što vam je potrebno kako biste iz svoje fotelje pratili i kladili se na svoje omiljene timove, maxbet aplikacija predstavlja jednu od najkorišćenijih sa ovom svrhom.

Pristup aplikaciji

Ukoliko i vi želite da koristite ovu aplikaciju i sve ono što vam ona pruža, neophodno je da na svom mobilnom telefonu pristupite preko Google Chrome-a ili nekog drugog pretraživača, s obzirom da na Playstore-u ili IOS App Store-u ova aplikacija nije dostupna. Kako biste mogli da je downloaduje, neophodno je da u podešavanjima uključite opciju kojom odobravate preuzimanje aplikacija sa nepoznatih izvora, odnosno u ovom slučaju Google Chrome-a ili nekog drugog pretraživača, a zatim je preuzmete i instalirate na svoj uređaj. Nakon toga neophodno je da je pokrenete. Pri samom pokretanju aplikacije nije neophodna registracija, te je moguće bez problema i kao gost nastaviti njeno korišćenje, ali ukoliko želite da se ulogujete na već napravljeni profil, ili da i sami napravite novi, ova aplikacija vam pruža i tu mogućnost.

Aplikacija

Kada pristupite aplikaciji na početnom ekranu prikazaće vam se utakmice koje su trenutno u toku ili koje su nedavno završene, kao i rezultat istih. U meniju koji se nalazi na dnu ekrana možete pratiti status vašeg tiketa, odigrati novi, ili se kladiti uživo, a takođe postoje i opcije igranja pokera ili slota. Ukoliko ste se ipak opredelili za sportsku varijantu, a koji predstavljaju i glavnu svrhu ove aplikacije, od ponuđenih opcija možete odabrati fudbal, košarku, tenis, stoni tenis, hokej ili odbojku. Dakle veliki broj sportova, te za svakoga ima po nešto!

Slot i poker

Ukoliko se, s druge strane, opredelite na ovakav način igranja, postoje, kao što je već i rečeno, dve dodatne opcije, a to su Slot i Poker. Ukoliko se opredelite da igrate slot, aplikacija nema odrađenu stranu za ovu opciju, te će vas preusmeriti na sajt Maxbet kladionice, te će te moći igru da nastavite van aplikacije. Ukoliko želite da igrate poker, u tom slučaju nastavićete korišćenje aplikacije na novoj strani koja je potpuno prilagođena. U gornjem delu ekrana možete ukratko videti sadržaj koji čine pravila igre, saveti kao i uslovi korišćenja. Ova igra trenutno broji oko 48 online korisnika, 13 Cash stolova i 2 poker turnira. Iz dana u dan situacija se ovde menja, te je za najbolje iskustvo ipak potrebno preuzeti aplikaciju na svoj mobilni uređaj.

Klađenje

Kada budete želeli da iskusite sreću u sportskom klađenju, preko ove aplikacije to možete uraditi na više načina. Kao što je već rečeno, ukoliko želite da se kladite uživo, ova aplikacija vam tu opciju i pruža. Ukoliko želite da sastavite tikete, to možete uraditi na dva načina, odnosno sastavljanjem klasičnog ili freebet tiketa, kao i ekspres tiketa. Ekspres tiket nudi vam opciju da, ukoliko nemate novca na svom računu, umesto da dugo sedite u kladionici i ispitujete razne mogućnosti, jednostavno sastavite tiket preko aplikacije, unesete željeni iznos, a aplikacija će vam generisati kod koji je potrebno da pokažete u poslovnici i ostavite onu količinu novca koju ste uložili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *