Max bet radno vreme

Max Bet Srbija prestavlja kompaniju koja se bavi organizovanjem igara na sreću, proizvodnjom, prodajom i servisiranjem elektronskih ruleta, poker stolova i slot mašina, ugostiteljstvom i pruzanjem usluga na automatima za zabavu. Nastali su  1997. godine i uspešno se razvijali 10 godina pod imenom JU KRIJKOS”, da bi 2008. godine sedište kompanije iz Zrenjanina bilo prebačeno za Novi Sad i kompanija promenila ime u MaxBet. Poslovanje je tokom godina, sem na teritoriji Srbije, prošireno na Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Rumuniju.

Ono što je bilo neizostavno, jeste svakako širenje poslovanja, sa zemaljskog na virtuelno. Digitalizacija poslovanja u ovom smislu, bila je neizostavan korak koji bi sprečio da verni korisnici napuste ovu kladionicu i pređu kod nekog drugog konkurenata koji je razvio sistem online klađenja. Maxbet se potrudio da za verne ljubitelje klađenja, omogući prisup klađenju nezavisno od toga gde se oni nalaze, ili koliko je poslovnica kladionice metara ili klometara udaljena. Ovo znači ništa drugo do, da korisnici mogu neometano da se klade preko sajta kladionice ili koristeći njihovu aplikaciju za mobilne uređaje. Kada smo kod aplikacije, nedavno smo napisali tekst u kome jeste detaljno objašnjeno kako možete da koristite istu, zarad najvišeg mogućeg zadovoljstva.

Ukoliko ste zaposleni, ili pak niste ali svakako imate obaveza ili neizostavne stvari koje u toku dana morate da obavite, a sa druge strane želite da okušate svoju sreću u nekoj od utakmica ili pak virtuelnih igara, važno je to da niste uslovljeni regularnim radnim vremenom poslovnica kladionice, već možete kad god vama odgovara da se opustite i uživate u čarima online klađenja, zato što vam je ono dostupno 24/7!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *