Kolika je minimalna uplata na Betvictor-u?

Minimalna uplata na BetVictor-u iznosi samo 700 dinara ukoliko koristite Skrill ili debitnu karticu. Sajt je sjajan po pitanju navigacije i pristupačnosti, ali uplate putem debitnih kartica preko aplikacije nisu moguće. Većina metoda uplate je besplatna. Ovaj kratki članak će vam predstaviti BetVictor i sve relevantne informacije o uplatama i donjim granicama u zavisnosti od metode.

Možete finansirati svoj nalog u kladiti se koristeći bankovnu uplatu kao i Visa and Maestro debitne kartice i Neteller, Skrill, PayPal, Paysafecard, Entropay. Sve to dolazi uz trenutnu obradu i Vaš nalog je momentalno finansiran, uz izuzetak uplate preko banke, koja traje dva do desetet radnih dana. BetVictor omogućava različite debitne kartice kao što su Delta, Electron, Solo i Switch.

Prema sajtu, Paysafecard i Entropay su metode plaćanja preko banke, a ne e-novčanici kao što su Neteller i Skrill.

Minimalna uplata je 1400 dinara za metode kao što je  Neteller, PayPal, Paysafecard i Entropay. Korisnicima je omogućeno finansiranje svojih naloga putem međunarodnog bankovnog transfera.

Ukoliko je uplata preko banke Vaš izbor, minimum iznosi 3500 dinara. Maksimane sume za uplatu se razlikuju u zavisnosti od metode plaćanja. Za debitne kartice iznosi 2 800 000 dinara, 3 500 000 dinara za Skrill i 2 800 000 dinara za Entropay. Maksimalna suma je mnogo niža kada se radi o PayPal-u (770 000) i samo 280 000 za Paysafecard. Limit se povećava na 14 000 000 dianara ukoliko koristite plaćanje preko banke.

BetVictor takođe nudi BACS kao opciju plaćanja korisnicima u UK. Nalog za uplatu na Vaš Betvictor nalog je standardan. Idite na My Account karticu  na sajtu kako biste pronašli odeljak Deposit. Na sajtu svih kladionica ovaj odeljak je imenovan kao Banking, Deposits ili Funding.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *