Koje timove Betano sponzoriše?

Onlajn kladionice sve više sponzorišu sportske timove, a naročito fudbalske. Betano nije izuzetak i svoju pomoć nudi timovima u Evropi i drugim delovima sveta. Ako želite da znate koji fudbalski timovi imaju partnerstvo sa Betano-om, onda pročitajte ovaj članak koji će pokazati sva sponzorstva ovog operatera kockanja.

Betano kao fudbalski sponzor

Platforma za sportsko i kazino klađenje se fokusira na fudbalu u koji investira najviše novca. Naravno, ovo je korisno za timove jer im ta sredstva pomažu ne samo u razvoju igrača već i oko stadiona, pomoćnih terena, škola i mnogo toga još. Evo punog spiska timova koje Betano trenutno sponzoriše:

PAOK;

Olympiakos;

Porto;

Benfica;

Apollo Limassol;

University of Craiova;

Maritimo;

Braga;

Atlético Mineiro;

Ostala Betano partnerstva u sportu

Iako je Betano posvećen pomoći fudbalu, oni ipak sponzorišu popriličan broj individualnih igrača u sportu. Oni pomažu atletičarima, karatistima, veslačima, sprinterima i drugima. Do sada je kladionica pomogla Kristijanu Gkolemevu, grčkom plivaču rođenom u Bugarskoj, grčkoj sprinterki Mariji Belibasaki, veslačici Mariji Kiridou i drugim poznatim sportistima. To je, naravno, zasluga kompanije.

Betano kao sponzor fudbala

Svaki sportista ili tim bi cenio podršku Betano-a. veliki brendovi su sposobni za pomaganje u teškim trenucima.

Zaključak

Ovaj čkanak predstavlja Betano kao sponzora i ukazuje na timove i igrače koji uživaju u njihovom partnerstvu. Kompanije koje se bave kockanjem investiraju u sportove i ovaj brend nije izuzetak. Cenimo ovu vrstu podrške i nadamo se da će se nastaviti i u budućnosti. Sada ćemo se rastati u nadi da vam je naš članak bio zanimljiv.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *