Ko je vlasnik Merkur Slots-a?

Merkur Slots, kazino iz UK je u vlasništvu Gauselmann Group-e. Ova grupa, sa svojim brendom kišobrana MERKUR, bila je aktivna u industriji zabave u proteklih 6 decenija. Nude sportsko klađenje, igre za novac, slot igre, ige na sreću i još toga, onlajn i oflajn.

Merkur je moderni brend za različite vrste zabavnih igara, uključujući izvlačenje nagrada i igre na sreću. Oni su profesionalni bezbedni partner za igre koji vam može doneti mnogo uživanja.

Gauselmann je počeo od jednog čoveka, ali trenutno ima oko 14 000 zaposlenih širom sveta. Njihov godišnji obrt na svetskom nivou, pre pandemije, je bio više od tri milijarde evra godišnje.

Gauselmann Group je osnovana 1957. Njen razvoj je obeležen strašću za inovacijom, uzbuđenjem i igrama visokog kvaliteta. Više od 6 decenija, bili su zaduženi za uživanje u igri. Danas je ovo globalna, ali ipak porodična, grupa kompanija. Težnje i preduzetničko delovanje osoblja su usklađeni sa principima vođstva.

Gauselmann je globalno uspešan proizvođač softvera za igre, operater kazina i lokala za igranje širom Evrope, proizvođač mašine za igre i distributer sportskog klađenja. Šta više, takođe rukovode kazinima na brodovima za krstarenje i onlajn igranjem. Ovo širok spektar igara čini dostupnim bilo kada i bilo gde.

Poslovni segmenti

Postoje dva poslovna segmenta u okviru grupe: Merkur i Gaming Operations. Prethodno pomenuti obuhvataju proizvodnju, razvoj i prodaju igara i mašina za igranje u Nemačkoj i drugim zemljama, kao i prodaju i razvoj onlajn igara i rešenja za onlajn kazina.

Ovaj segment takođe uključuje gotovinske i prodajne aktivnosti grupe, razvoj ponuda sportskog klađenja i razvoj igara.

Drugi segment je odgovoran za domaće i inostrane aktivnosti kazina na brodovima za krstarenje, kazina u lokalima i igre. Takođe koordiniše marketingom i radom onlajn kazina i kazina u lokalima, kao i ponudama za sportsko klađenje.

Menadžment

Gauselmann Group, osnovana od strane Pola Gauselmana, je vođena od strane Gauselmann porodične fondacije od 1. januara 2016. u cilju garantovanog neprestanog postojanja korporativne grupe za buduće generacije.

Na ovaj način je Gauselmann porodica položila temelje za stabilnu budućnost grupe i dugoročnu celovitost kao poslodavca i ekonomske pokretačke snage. Porodična fondacija je jedini deoničar četiri porodične linije osnivača i donosi sve osnovne i strateške odluke koje garantuju dugoročan komercijalni uspeh grupe.

Savetodavni i izvršni odbori

Kako bismo prikazali dugoročnu posvećenost Gauselmann porodice kompaniji i regionu, savetodavni odbor Gauselmann porodične fondacije je sastavljen uglavnom od članova porodice. On, na ovaj način, ujedinjuje tri generacije, stvarajući koheziju, kao i predviđanje. Odbor od tri člana upravlja porodičnom fondacijom. Predsedavajući odbora je Pol Gauselmann a potpredsednik je Armin Gauselmann. Treći član je Manfred Stoffers.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *