Ko je vlasnik kladionice MozzartBet?

Kao verovatno najveći igrač na kockarskom nebu u Srbiji (a i šire), sa primatom na kladioničarske igre, Mozzart je uvek izazivao pažnju. Počevši od svojih reklama u kojima su glumile svetski poznate zvezde kao što je Ronaldinjo, kao i sijaset domaćih zvezda poput Srđana Todorovića, pa sve do momenta izgleda celokupno inventara, kao i činjenice da je od aplikacije do liste sve na nivou iznad u odnosu na konkurenciju, često se postavlja pitanje ko drži Mozzart, odnosno odakle pare za angažovanje svih tih poznatih ličnosti?

Iako se neretko spekuliše da iza Mozzart-a stoji neke visoki sportski radnici ili funicioneri, ili sa druge strane pak politički aparat, ili neko iz vladajuće strukture, ono što su zvanični podaci Agencije za privredne registre je to da je CEO (Chief Executive Officer- najviša funkcija u menadžmentu firme) izvesni Dejan Ćirović. Kao zakonski zastupni ove firme vodi se njen direktor Slobodan Prodanović, dok je drugi zastupnik Jasna Šipka.

Kompanija je u potpunom vlasništvu firme „Mozzart DOO Beograd“, koja je osnovana 2010. godine, sa sedištem na Zrenjaninskom put 84c na opštini Palilula u Beogradu. Takođe, postoji i ogranak ove firme MozzartSport Bet, čija je glavna fukncija onlajn novinarskog portala, čije je sedište u Takovskoj 49b u Beogradu.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *