Kako uplatiti i podići novac na Bet365?

Bet365 se smatra vodećim sajtom za sportsko klađenje na svetu. Izuzetno je lako podići i uplatiti novac ovde jer operater nudi razne metode za to. Predstavićemo nekoliko načina i provesti Vas kroz proces transfera novca na Vaš nalog kao i podizanja istog prilikom dobitka na Bet365.

Uplaćivanje na Bet 365

Sajtu možete pristupiti korišćenjem ličnog korisničkog imena i lozinke. Onda kliknite na svoj profil u gornjem desnom uglu. Videćete padajući meni sa “Deposit” dugmetom gore. Klikom na dugme ćete otvoriti novi prozor koji pokazuje metode plaćanja. Odaberite svoju metodu i popunite polja koja će se pojaviti. Pogledajte dostupne metode uplaćivanja:

Bankovna kartica

Skrill

Skrill 1-Tap

Neteller

Paysafecard

EntroPay

Bank Wire

Fast Bank Wire

Uplate putem platformi Neteller, Paysafecard, Skrill and Skrill 1- Tap Vam neće doneti početni bonus. Zbog toga je bolje odabrati opciju bankovne kartice (kreditne ili debitne) ukoliko nameravate da dobijete bonus koji daje sajt. Nekoliko zemalja je ograničilo uplate putem kreditne kartice. To je iz razloga zaštite kockanja od posrednih ulagača.

Mnogi ljudi se danas kockaju novcem za koji ne mogu da priušte da ga izgube i zbog toga dolaze u nevolju. Postoji više institucija koje profesionalno postupaju sa ljudima koji imaju probleme sa kockanjem i pružaju pregled i psihološku pomoć na putu ka odvikavanju od kockanja. Ukoliko mislite da ste zavisni onda Vas molimo da pokušate da stupite u kontakt sa ovim institucijama – ne mora biti samo iz namere da prestanete sa klađenjem. Može biti i iz namere da se izbegne bezrazložno klađenje i rasipanje novca. Klađenje može biti zabavno i isplativo samo ukoliko mu pristupite hladnokrvno. Pa, mislim da smo otišli predaleko sa ovim… vratimo se na metode podizanja i uplaćivanja novca na Bet365.

Povlačenje novca sa Bet 365

Uverite se da ste potvrdili svoj identitet kako bi povlačenje novca sa sajta postalo dostupno. Ovo, u suštini, podrazumeva slanje skeniranog identifikacionog dokumenta kladionici. Bet365 će prihvatiti pasoš, vozačku dozvolu ili ličnu kartu. Izvodi iz banke ili računi za komunalije se ne prihvataju kao vid identifikacije. Oni mogu biti dokaz adrese ali ne i kao identifikacija. Nakon pregleda i odobrenja verifikacije, moći ćete da podignete svoj dobitak. Ovo su dostupne metode povlačenja novca:

Bankovne kartice

Neteller

Skrill

Entropay

Paysafecard

Bank Wire  

Kako biste imali pristup novcu trebate otići na svoj profil i odabrati “Withdraw” opciju iz padajućeg menija. Zatim upotrebite jedan od gore opisanih metoda kako biste dobili pravi novac. Gotovina je car

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *