Kako da koristite VPN za pristupanje onlajn kazinu

Postoji niz onlajn svetskih kazina koji nude mnoštvo onlajn igara, kao i divne bonuse za igrače. Nažalost, postoje sajtovi koji nisu dostupni u nekim zemljama, u skladu sa regulacijama koje se tiču klađenja. Ali mi ćemo vas naučiti kako da pristupite igri putem VPN, bez potrebe za alternativnim linkom ili drugih k,omplikacija. Hajde da pređemo na stvar.

Šta je VPN konekcija i kako se koristi?

Skraćenica VPN znači Virtual Private Network, tj. virtuelna privatna mreža. Virtuelna privatna mreža pruža alternativni pristup sajtovima koji su blokirani u vašoj zemlji. Da budemo precizniji, ukoliko je sajt za onlajn klađenje ili neki drugi sajt blokiran u vašoj zemlji, možete da mu pristupite putem VPN provajdera. Ovaj tip usluge može da se pronađe na internetu besplatno ili uz naknadu. Imajte u vidu da da postoje i posebni dodaci za različite vrste pretraživača.

Koje su prednosti VPN mreža?

Ukoliko želite da igrrate u najpopularnijim onlajn kazinima bez legalne registracije, vama je definitivno neophodan VPN. Hajde da napravimo listu prednosti virtuelnih privatnih mreža, kojih, videćete u ovom članku, ima mnogo. Neke od glavnih prednosti su:

  • Nema potrebe za upotrebom proksija
  • Nema potrebe za dodavanjem TOR pretraživača
  • Možete da pristupate sajtovima sa različitih lokacija;
  • Promena lokacije može da se obavi 1 klikom
  • Postoje rešenja spremna za Chrome i Firefox

Gorenavedena informacija ukazuje na to da je pristup sajtu zagarantovan instalacijom laganog dodatka za pretraživač. Jedina mana koje možemo da se setimo je to što kompanije koje nude VPN ponekad zahtevaju naknadu za svoje usluge ili pretplatu. Ostalo je idealno za ostvarivanje vaših ciljeva.

Koje VPN usluge da koristim?

Ne možemo sa sigurnošću da kažemo koji VPN je najbolji, ali možemo da vam predložimo nekoliko besplatnih VPN koji će vam pomoći da pristupate svakom onlajn kazinu iz vaše države. Postoji još jedan mali detalj – vaša zemlja mora biti na listi za registraciju, tako da vam klađenje bude dostupno. Recimo da ste pristupili onlajn kazinu putem VPN, ali  ljudima vaše nacionalnosti nije dozvoljeno igranje. Nažalost, registracija u ovom slučaju nije moguća. Sad kad smo ovo razjasnili, idemo na spisak besplatnih VPN provajdera:

ZenMate – ovaj provajder vam omogućava da koristite privatne virtualne mreže besplatno, ukoliko koristite servere koji se nalaze u Nemačkoj, SAD, Italiji i Rumuniji. Istina je da bi bilo poželjno da se nađe još lokacija na ovom spisku, ali druge mogu da se otključaju uz pretplatu. ZenMate je opremljen dodatkom za Mozilla Firefox i Google Chrome

Hola – još jedan besplatni pretraživač koji vrši posao. Postoji dodatak za razne pretraživače i garantuje vam mogućnost pristupa sajtovima koji su zabranjeni u vašoj zemlji.

Kako da dobijem pristup onlajn kazinima preko VPN

RusVPN – postoji besplatna i platna opcija za Firefox. Možete da preuzmete dodatak sa Gugla.Uz ovaj dodatak nećete imati problema sa pristupom blokiranim sajtovima

Ostali – ukoliko iskoristite kombinaciju reči Besplatan VPN za Firefox ili Besplatan VPN za Chrome, naići ćete na niz drugih VPN provajdera. Potrebno je samo da razumete osnove, zato što će neki od njih raditi samo privremeno, nakon čega će vam tražiti da platite kako biste nastavili sa korišćenjem.

Kako da dobijem pristup internacionalnim onlajn kazinima preko VPN?

Prelako. Samo odaberite VPN i dodajte ga u svoj pretraživač. U zavisnosti od zemlje sajta, možete da izabere lokaciju nakon što kliknete na VPN ikonicu. Obično je to zemlja u kojoj se trenutno nalazite. Treba da promenite zemlju i ponovo pokušate da pristupite sajtu. Ukoliko i dalje neće da se otvori, izaberite drugu lokaciju mreže.

U današnje vreme, mnoge kladionice i onlajn kazina koriste takozvane linkove ogledala ili alternativne linkove za pristup njihovim sajtovima. Nažalost, potraga za tim linkovima često može biti težak zadatak. Umesto da gubite vreme, možete da pristupite sajtovima preko druge IP adrese, iz druge zemlje. Ovo je mnogo udobnije nego kupovina proksija

Zaključak

Ovaj put nećemo da ulazimo u tehničke detalje, ali definitivno ćemo reći da su VPN usluge najbolje rešenje za pristup onlajn kazinima, kladionicama, itd. Imaćete na raspolaganju celu virtualnu privatnu mrežu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *