EGT Flaming Dice slot igra

Ukoliko ste ljubitelj bugarske kompanije za proizvodnju sogtvera za kazino – EGT, sigurno ste prilično dobro upoznati sa njihovom serijom slot igara sa tradicionalnom tematikom. Zaista moramo odati priznanje ovom proizvođaču da je mnogo truda uložio u moderne slot mašine. Možete igrati na njima kod kuće ili čak i napolju. Igra Flaming Dice nije izuzetak.

Pregled igre

Flaming Dice je slot mašina sa 5 koturova i 3 reda. Dobici na ovim slotovima se formiraju na osnovu 40 platnih linija, ali njihov broj može odabrati i igrač. Postoje opcije od 1, 10, 20 ili 30 platnih linija. Baš kao i kod ostalih proizvoda EGT-a, ne postoji Spin dugme. Morate pritisnuti dugmad svoje opklade umesto toga i igra će se automatski pokrenuti. Opklade mogu varirati između 40 i 800 kredita ukoliko igrate sa maksimalnim brojem platnih linija.

Simboli u igri sadrže sve vaše omiljene voćkice. Trešnje, breskve, jabuke i grožđe imaju istu vrednost i ona je na platnoj tabeli prilično niska. Iznad njih ćete videti banane i lubenice a nakon toga će uslediti simbol rešetke. Najisplativiji od svih uobičajenih simbola je Luckz 7 – 1000 kredita za 5 istih.

Flaming Dice Pregled igre

To nije sve budući da slotovi imaju Džokera iznenađenja. On se može pojaviti na koturovima broj 2, 3 i 4, ali ne može doneti nikakve nove nagrade sam po sebi i može zameniti bilo koji simbol osim razbacanog simbola. Razbacani simbol ima znak dolara i nudi najveće isplate u ovoj igri – do 2000 kredita. Kao što znate, kako bi garantovao dobitak, razbacani simboli se moraju proizvoljno pojavljivati na koturovima. Ne moraju biti ni na jednoj od 40 platnih linija.

Karakteristike i bonusi slota

Možda ćete se razočarati činjenicom da Flaming Dice ne nudi nikakve uzbudljive karakteristike kao što su besplatni spinovi, ponovljeni spinovi itd. Ipak su ovo retro slotovi koji su verni originalu koliko god je to moguće. Naravno, EGT programeri su uključili njihovu karakterističnu opciju za dupliranje dobitka – Kockaj. Sve što treba da uradite kako biste povećali svoj dobitak je da odaberete opciju i predvidite boju karte okrenute nadole. Ukoliko pogodite, dobitak će se udvostručiti. Ukoliko ne pogodite, moraćete se oprostiti od svog dobitka. Imajte na umu da možete imati nekoliko pokušaja da pogodite, u zavisnosti od sume koju ste osvojili. Što je ona veća to će broj pokušaja biti manji.

Još jedna sočna opcija u ovoj slot igri je progresivni Džekpot koji se može pokrenuti u bilo kom trenutku u osnovnoj igri. Njegovo pokretanje će vas odvesti do mini igre u kojoj gubitak nije moguć. Tamo ćete imati 12 karata i treba da otvorite 3 iste boje kako biste ostvarili dobitak. Boja će odrediti Džekpot koji osvajate.

Zaključak

Flaming Dice je jedna od mnogo sličnih igara koje je proizveo EGT. Njena grafika je nekako bliža originalnim, klasičnim igrama i namerno se ne ističe previše. Ovi slotovi ne nude ništa preterano drugačije i posebno. Na primer, nema čak ni besplatnih spinova. Generalno, igra je dobra kao i užitak igre koji nudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *