Top 5 slot igara u Efbet onlajn kazinu

Sa reputacijom koju uživa kako u zemlji tako i u regionu, Efbet spada u lidere tržišta onlajn kazina. Svoju reputaciju pokazuju i širokom ponudom, verovatno jedne od najpopularnijih kazino igara- slota. Ono što je zanimljivo je da na njihovom sajtu u sekciji „slot igre“ možete lako isfiltrirati top 10 igara za tu nedelju. S obzirom da je ovo podložno promeni, a takođe i ne postoji rang od 1 do 10, mi ćemo Vam u daljem tekstu dati naših top 5 slot igara u Efbet onlajn kazinu.

5. 20 Golden Coins

Za peto mesto naše liste odlučili smo se za „20 Golden Coins“ slot igru, od popularnog provajera Amusnet Interactive-a. Igra je rađena u vremešnom „voćkice“ tipu, gde postoji pet kolona, za spajanjem po više linija. Voćkice su rangirane od najmanje trešnjice, preko pomorandže, lubenice i šljive do grožđa. Simbol sedmice služi kao zamenski i može zameniti sve sem novčića. Scatter simbol je zvezdica. Novčić je specifičnost ove igre i svojim pojavljivanjem u bilo kojoj od linija donosi dobitak u zavisnosti od toga koji je naznačen na njemu. Kako bi se dobitak sa novčića pokupio, neophodno je da se u petoj koloni pojavi simbol „kasice-prasice“ koji omogućava skupljanje novčića, odnosno dobitka prikazanog na njemu.

20 Golden Coins

4. Wild Shark

Četvrtu poziciju naše liste top slot igara u Efbet onlajn kazinu zauzima igra „Wild Shark“. Takođe igra iz Amusnet-ove kuhinje, predstavlja jednu slot igru vrlo prostog dizajna, sa motivima riba iz popularnoh Diznijevog crtanog filma „Potraga za Nemom“. Igra je progressive tipa, sa čak 50 različitih linija dobitka. Simboli su rangirani od školjki, preko morske zvezde i različitih ribica, sve do kornjače i krune kao najjačeg simbola. Simbol ajkule predstavlja „wild“ odnosno zamenski simbol, i može zameniti sve osim bonus simbola. Dobijanjem tri simbola ajkule, bilo gde na ekranu, osvajate pet besplatnih spinova. Takođe, pojavljivanje pomenutog simbola bonusa u centralnoj koloni donosi Vam jedan besplatni spin.

3. Eye of Ra

Poziciju broj tri zauzima slot igra „Eye of Ra“, provajdera Amanet. Ova igra predstavlja još jednu igru u nizu, na neki način kopija, verovatno najpopularnije igre modernog slot doba „Book of Ra“. Ono što je specifično za ovu igru je to da postoji pet neujednačenih kolona, i to tako da se u prvoj i poslednjoj nalaze po tri meste, drugoj i četvrtoj dve, a u srednjoj (trećoj) pet. Imajte u vidu da za opciju „gamble“ za razliku od pomenute igre „Book of Ra“, gde je potrebno da pogodite samo boju karte, ovde je potrebno da pogodite i znak (karo, tref, pik, herc), te su Vam šanse smanjene. Linije se naplaćuju tako što je dobitak najveći kada se vezuje na sa leve strane, a kako se bliži desnoj dobitak je sve manji. Simboli su uobičajni za ovakav tip igre, te se kreće od štihova karata, a završava se motivima drevnog Egipta kao što su Ra, faraon, Kleoptra. Bonus simbol je piramida i pojavljivanjem tri piramide, bilo gde na ekranu ostvarujete pet bonus spinova. Postoji i wild simbol, koji zamenjuje svaki sem piramide (bonus simbola).

Eye of Ra

2. 40 Burning Hot

Jasno je da top listom slot igara u Efbet onlajn kazinu suvereno vlada Amusnet, te je još jedna slot igra ovog provajdera na našoj top listi, na visokom drugom mestu. Ova igra je veoma slična prethodno objašnjenoj „20 Golden Coins“, štaviše i izgledom je gotovo identična. Isto se radi o „voćkicama“ sa progressive pravilima. Osnovna razlika ove dve igre je što postoje dva scatter simbola, što uvećava šansu za veći dobitak. Te je prvi scatter simbol dolar, koji po mnogo čemu igra i ulogu „običnog“ simbola, s tim što njegova tri pojavljivanja nose gotovo tri puta više nego pojavljivanja prethodnog znaka po jačini. Drugi scatter je simbol ljubičaste zvezde, za koju važi da ako se pojavi u prvoj, trećoj ili petoj koloni, donosi dobitak od 800 EGT, što je ekvivaletno pojavljivanju četiri simbola dolara. Zamenski simbol je simbol deteline, koji može da promeni svaki simbol sem dva scatter-a, a ostali simboli funkcionišu identično kao i kod „20 Golden Coins“ slot igre.

40 Burning Hot

1. Curse of the Werewolf

Sam vrh naše liste rezervisan je za igru relativno novog provajdera Megaways-a. Možda i najveća prednost ove slot igre je što je gotovo u potpunosti prevedena na srpski. Simboli se kreću od štihova karata (desetke kao najslabiji), preko različitih simbola ljudi, sve do simbola vukodlaka kao najvećeg. Ono što je takođe diferencijator ove igre je simbol misterije (vukodlak sa otvorenim čeljustima na žutoj pozadini), koji pojavljivanjem na bilo kom polju se pretvara u simbol dobitka u toj liniji. Bonusi su takođe nešto što ide umnogome na stranu igrača. Dobijanjem tri bonus simbola bilo gde na ekranu ostvarujete osam besplatnih spinova, četiri Vam donose deset, za pet dobijate 12, a za šest čak 15 besplatnih spinova. Za svaku bonus rundu (besplatne spinove) dobijate dodeljeni simbol, koji se pretvara u progresiju. Moguće je dobiti vukodlaka napada (samo toko bonusa), koji zamenjuje klasičnog vukodlaka. Tokom bonus igre on ukljanja živote jednog od likova velike vrednosti (simbola ljudi), i ukoliko ukloni pet života, svako pojavljivanje tog simbola lika biće zamenjeno vukodlakom i nagradom od jednog dodatnog spina. Za kraj postoji i nasumična mogućnost super spina, koji će izbaciti više simbola za simbolima likova, odnosno simbola većih vrednosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *