Efbet aplikacija

Efbet je postao jedan od najozbiljnijih igrača na evropskom tržištu online kladionica i to za veoma kratko vreme. Odlična ponuda sportova na koje se možete kladiti, kao i dobra pokrivenost i korisnička podrška čine ovu online kladionicu gotovo savršenom.

Pristup aplikaciji

Ukoliko pokušate da nađete efbet na play store-u ili IOS App Store-u, nećete naići na puno uspeha. Ova online kladionica još uvek nije postavila svoju aplikaciju za mobilne uređaje na ovim platformama, te je iz tog razloga i nije moguće pronaći. Ukoliko pak želite da uživate iz svojih fotelja, bez odlaska u kladionicu ili bez iscrpljujućeg sedenja ispred vaših računara i laptopova, efbet ipak nudi nešto zanimljivo. Pristupanjem potpuno prilagođenom sajtu za mobilne telefone na samoj početnoj strani moći ćete da odaberete opciju da li želite da preuzmete aplikaciju za vaš android ili IOS operativni sistem! Dovoljno je da u vašim pretraživačima unesete mobile.efbet.rs i automatski ćete biti prebačeni na početnu stranu efbet moderno dizajniranog mobilnog sajta, a zatim odaberete jednu od pomenute dve opcije i preuzmete aplikaciju na vaš telefon. Morate viditi računa i o tome da vam je u podešavanjima isključena opcija za blokiranje sadržaja iz nepoznatih izvora, kako biste uspešno mogli da završite preuzimanje i samu instalaciju. Za korišćenje ove aplikacije nije neophodno da budete ulogovani, no ukoliko ipak želite da pristupite svom profile u gornjem desnom uglu možete jednim pritiskom na dugme ‘’prijava’’ to i učiniti. Ako do sada ipak niste koristili ovu platformu i nemate nalog na njoj, takođe brzo možete da rešite taj problem klikom na dugme ‘’registracija’’.

Aplikacija

Sama početna strana dizajnirana je vrlo prijatno, sve je dosta pregledno i ne umara vas dok je koristite. Odmah na početku možete odabrati zaista veliki broj mogućnosti. Pokrivenost ove aplikacije je dosta široka, te je moguće kladiti se od najpopularnijih fudbalskih liga pa sve do snukera i stonog tenisa. Ono što je posebno interesantno a to je mogućnost klađenja na boks, mma, pa čak i na pikado. Posebnu pažnju privlači ESport koji je sve popularniji među kladioničarima. Sve ove mogućnosti možete videti klikom na meni u gornjem levom uglu. Takođe, tu možete i odabrati opciju klađenja uživo, ali i predlog top mečeva za tekući dan. Posebno je impozantna ponuda koju ova kladionica ima, te je na primer moguće odigrati čak 150 različitih mogućnosti za jednu prosečnu fudbalsku utakmicu!

Brojevi

Ova aplikacija takođe nudi i širok izbor igre sa brojevima. Lucky6, LuckyX, Next6 , samo su neke od igara sa brojevima koje možete igrati preko ove platforme. Posebno je interesantan interfejs ovih igara s obzirom da vam pruža gotovo identično iskustvo kao da se nalazite u samoj kladionici, što čini ovu aplikaciju još privlačnijom i vrlo često prvim izborom mnogih kladioničara! Pored brojeva, tu su i razni virtuali, a sve ove opcije i mogućnosti čine efbet definitivno jednom od najbrže rastućih online kladionica!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *