BetOle aplikacija

BetOle je relativno nova onlajn kladionica koja je kreirana od strane tima stručnjaka koji se dugi niz godina bavi istraživanjima, statistikom i formiranjem različitih platformi igara na sreću. Ova grupa ljubitelja statistike i sporta napravila je stranicu koja je potpuno prilagođena svim zahtevima i potrebama igrača. Ova kladionica u vlasništvu je privrednog društva BetWinner D.O.O. Beograd.

Pristup aplikaciji

Kao što je već rečeno, Betole je relativno nova, te samim tim i vrlo moderno dizajnirana aplikacija. Kako biste joj pristupili potrebno je prvo da posetite njihov sajt. Sajt na prvi pogled ostavlja veoma dobar utisak, a primetno je napredniji od mnogih drugih online kladionica. Kada mu pristupite sa vašeg mobilnog uređaja na samom vrhu prikazaće se mali iskačući prozor koji vam nagoveštava da aplikacija za vašu platformu postoji. Klikom na narandžasto dugme pokrenućete preuzimanje. Potrebno je da proverite da li je opcija za blokiranje sadržaja iz nepoznatih izvora isključena, jer u slučaju da je ipak uključena, preuzimanje i instalacija neće biti moguća. Aplikaciju nije moguće pronaći na Play Store-u ili iOS App Store-u, te je ovo jedini način za njeno preuzimanje. Nakon instalacije, potrebno je otvoriti aplikaciju, a prozor koji će vam se pojaviti na glavnom ekranu će vam sam ponuditi tu opciju. Aplikacija vam nudi opciju da se ulogujete na svoj nalog, ukoliko ga posedujete, ali i da se registrujete i napravite nov u slučaju da ga do sada niste imali. Ove opcije možete pronaći u gornjem desnom uglu početne strane aplikacije.

Aplikacija

Sama aplikacija predstavlja jedno pravo uživanje za korisnike. Platforma, navigacija, opcija za izbor igara i slično, dizajnirani su tako da igračima nude sve što mogu da požele.

Sve opcije koje postoje na desktop verziji postoje isto tako postoje i na mobilnoj aplikaciji pa će igrači uživati u svim pogodnostima koje nudi Betole kladionica.

Na samoj početnoj strani, negde pri vrhu, možete odabrati šta želite da igrate, a od sporta su tu fudbal i košarka, kao sportovi koje korisnici ove aplikacije najčešće prate. Pored sporta, tu su i slotovi, virtuali, live kazino i aviator.

Betole nudi i Jackpotove, zlatni, srebrni, bronzani, dijamantski i platinum, a njihove iznose takođe možete videti na početnoj stranici.

Takođe, možete se kladiti i uživo, proveriti stanje tiketa, a klikom na opciju klađenje otvaraju vam se i drugi sportovi i druge mogućnosti, kao što su na primer golovi po ligama, pikado i slično.

Tiket

Ukoliko želite da igrate online tiket, potrebno je da na tu opciju i kliknete. Prilikom otvaranja novog prozorčića na aplikaciji pisaće vam da je vaš tiket prazan i ponuditi vam da odigrate neku utakmicu. Na dnu možete da odaberete vaš ulog, a minimalni mogući ulog jeste 20 dinara. Nakon što odaberete utakmice potrebno je da kliknete na narandžasto dugme ‘’uplati’’.

Klađenje uživo

Pri opredeljivanju za klađenje uživo, svaki korisnik ima sjajan pregled svake utakmice, sa sve statistikom, te može imati i jasan uvid o situaciji koja se trenutno dešava na terenu. Promene kvota su veoma ažurne, te korisnici na osnovu svega prethodno navedenog mogu izabrati odgovarajući tip i ostvariti dobitak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *