Da li se mogu kladiti na Betano u Italiji?

Ukoliko ste ljubitelj onlajn klađenja i želite da se kladite na Betano u Italiji, imamo loše vesti za vas. Operater kockanja nije licenciran u ovoj zemlji. A da bismo se u to uverili, pitali smo Betano podršku i odgovorili su na m da je, u ovom trenutku, pristup njihovom sajtu zabranjen u Italiji. Stoga, moraćete da potražite drugu platformu za klađenje.

Zbog čega ne mogu da igram na Betano u Italiji?

U ovom trenutku, Betako kladionica je licencirana na Kipru, u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Nemačkoj, Portugalu, Čileu i Brazilu. Italije nema na spisku iako je moguće da će brend ciljati ovu zemlju u budućnosti. Moraćete da čekate ukoliko ste na teritoriji Italije i želite da se kladite na ovoj platformi.

Naravno, možete pokušati da pristupite Betano-u iz Italije preko proxy servera ili VPN-a, ali imajte na umu da neće sve metode plaćanja funkcionisati. Možda je alternativa korišćenje elektronskog novčanika za plaćanje.

Kada će Betano biti licenciran u Italiji?

Pitali smo Betano da li ćemo ikada moći da koristimo njihov sajt u Italiji i odgovorili su nam da ovaj problem trenutno nije na njihovom spisku za rešavanje. Dodali su i to da teže širenju po Evropi, tako da bi se, pre ili kasnije, mogli pojaviti na Italijanskom tržištu. Nažalost, ipak, nisu hteli da se obavežu nekim vremenskim rokom.

Ipak, ukoliko se nalazite uItaliji i tražite dobru kladionicu i/ili onlajn kazino, možete pogledati druge ponude na našem sajtu kako biste otkrili kvalitetnu platformu za klađenje. I, pošto smo vas informisali o ovoj temi, vreme je da se rastanemo i da vam poželimo mnogo sreće.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *