Bet365 aplikacija

Bet365 posluje već više od 20 godina. Osnovana je 2000. godine i već u startu imala je da ponudi razne zanimljive događaje, a bila je jedna i od prvih koje su u svoju ponudu uključile i lige iz druge kategorije. Jedni su od prvih koji su omogućili klađenje uživo, kao i virtuale! Sve ovo imalo je uticaja na to da bet365 postane najpopularniji online bukmejker na svetu!

Pristup aplikaciji

Bet365 nažalost još uvek nema licencu za rad u Republici Srbiji, te iz tog razloga njihovu aplikaciju za mobilne uređaje nije moguće pronaći na Play Store-u ili IOS App Store-u, već svoje zadovoljstvo klađenja iz fotelje možete priuštiti na nešto drugačiji način. Prva opcija definitivno jeste apsolutno prilagođen sajt za mobilne telefone koji gotovo da izgleda identično kao aplikacija, te je vrlo moguće da u nekom trenutku i zaboravite da ste zapravo na sajtu. Moguće je jednostavno napraviti prečicu koja će se nalaziti na vašem početnom ekranu i vrlo lako, kada god poželite, možete pristupiti sajtu samo jednim klikom. Ukoliko pak želite da posedujete aplikaciju, potrebno je da u pretraživaču poput Google Chrome-a na svom mobilnom telefonu ukucate bet365 android app ili bet365 ios app te će vam se otvoriti i rezultat pretrage. Klikom na prvi link otvoriće vam se sajt newtopsportonline.com/bet365 i na početnoj stranici veliko žuto dugme na kome jasno piše App download. Pre nego započnete preuzimanje, proverite da li vam je u podešavanjima telefona dozvoljeno preuzimanje aplikacija iz nepoznatih izvora, jer u suprotnom nećete biti u mogućnosti da preuzmete i instalirate ovu aplikaciju. Nakon uspešne instalacije, otvorite aplikaciju. U gornjem desnom uglu pruža vam se opcija da se registrujete klikom na dugme join. Ukoliko već imate kreiran nalog, dovoljno je kliknuti na log in, uneti korisničko ime i lozinku i prijaviti se. Ipak, vaše uživanje možete nastaviti i bez registracije.

Aplikacija

Aplikacija je veoma fino izdizajnirana, tamne je boje te vam pruža mogućnost da ne umarate mnogo svoje oči. Rezultati su jasno vidljivi, kao i same utakmice. Na početnoj strani možete videti one utakmice koje su u toku ili koje su nedavno završene, kao i rezultate istih. Na dnu ekrana imate opciju da pretražite sajt klikom na dugme search. Na samom vrhu možete birati sportove, a pokrivenost ove aplikacije je zaista izvanredna, te možete igrati razne vrste sportova pa čak i one niže, manje poznate, lige. Tu su naravno fudbal i košarka kao napoznatiji sportovi, ali i tenis, stoni tenis, esportovi, odbojka, kriket, badminton i slično. Posebno su interesantne i trke konja i pasa za koje se korisnici ove aplikacije vrlo često opredeljuju. Ukoliko kliknete na gornji levi ugao, ukazaće vam se mogućnost da sve ove sportove i ostale aktivnosti vidite u sortiranom redosledu, te vam na taj način omogućava da se dosta lakše snađete u pretraživanju onoga što vas najviše zanima.

Zaključak

Sve u svemu, bet365 pokazuje da definitivno ima najbolje mogućnosti, jednu od najvećih, ako ne i najveću pokrivenosti, kao i izvanredne kvote. Kladionica koja, kako online, tako i u fizičkom okruženju, privlači pažnju najvećeg broja kladioničara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *