BalkanBet ponuda

Kompanija BalkanBet, osnovana 2000. godine poseduje više od 65 poslovnica širom Srbije i bavi se organizovanjem sportskog klađenja i igara na sreću, a pored toga poseduje sopstvenu produkciju i ponudu dobrih kvota za klađenje na sportske događaje – sa više od 14.000 kvota na više od 500 događaja dnevno.

Kako se svakodnevno zahtevi korisnika povećavaju, kompanija je prepoznala i značaj onlajn poslovanja koje mnogima postaje sve privlačnije, pa je tako pre 5 godina stavila akcenat i na ovaj segment. BalkanBet onlajn kladionici se može pristupiti preko mobilne aplikacije koju mogu preuzeti oni koji koriste Android ili iOS operativne sisteme, a svi koji preferiraju desktop računare mogu koristiti sajt i izvršiti jednostavnu i besplatnu registraciju.

BalkanBet bonus dobrodošlice

Kada je reč o ponudi, BalkanBet uspešno parira konkurenciji, te igrači mogu izabrati neki od popularnih sportova ili neki manje popularan, poput futsala i kriketa. Najviše opcija za klađenje svakako postoji za fudbal, što nije iznenađujuće jer se može reći da je upravo ovaj sport najpopularniji među ljubiteljima sportskog klađenja u našoj zemlji. Kao što je na početku pomenuto, BalkanBet za razliku od mnogih kladionica koje posluju na našem tržištu ima sopstveni softver za određivanje koeficijenata na sportske događaje, što im omogućuje i bolje kvote od konkurencije u dosta slučajeva. E-sportovi takođe ne izostaju u ponudi, pa korisnici mogu odabrati neki od najpopularnijih, kao što su Counter Strike i Dota 2. Za većinu dostupnih sportova postoji i mogućnost klađenja uživo, pa se mnogi opredeljuju i za ovu aktivnost.

Pored sportova, korisnici mogu uživati u virtuelnim igrama poput Lucky Six, Ruleta i virtuelnih trka pasa i konja, kao i slot car trka. U onlajn kazinu se može pronaći više stotina igrica, poput slotova i igara sa kartama. Takođe postoje i brojne igre koje je moguće igrati uživo u onlajn kazinu, poput pokera, blackjack-a i mnogih drugih. Raznovrsna ponuda BalkanBet onlajn kladionica omogućiće svim ljubiteljima igara na sreću da pronađu idealnu aktivnost u kojoj će uživati iz udobnosti svoga doma.

Trenutni bonusi koji su u ponudi su sledeći:

  • Ne gužvaj nedobitan tiket- ovaj bonus se odnosi na sve nedobitne tikete, gde se na kraju svake nedelje izvlači po jedan kod nedobitnog tiketa, ukoliko se izvučeni ne javi, fond za nagradu se prenosi u sledeću nedelju. Uslovi su da imate minimum 4 para na tiketu uz minimalnu kvotu od 1.50 na svakom.
  • Dobitak od starta- ovaj bonus se odnosi na bonus dobrodošlice i podrazumeva bonus od 250% i 50 besplatnih spinova na prvi depozit.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *