Top 5 slot igara u Balkan Bet onlajn kazinu

Kao jedna od najpopularnijih igara u svakom kazinu, slot igre zauzimaju posebno mesto i u jednom od kazina „velike četvorke“, odnosno Balkan Betu. Ono što je karakteristično za Balkan Bet da često prave promocije zasnovane na nekom od provajdera, sa tim  vezi rang najboljih slotova za igru zasniva se na trenutno aktuelnom provajderu. Upravo taj provajder je trenutno Playson, koji ogranizuje džekpot turnire za igre na njihovim slotovima.

Sve u svemu slotovi Balkan Beta opravdavaju njegovu reputaciju, što dalje dovodi do toga da su i džekpotovi koji isti nude ne mali, a šarolikost i različitosti asortimana slot igara koje možete igrati, zadovoljiće gotovo svaki ukus. U daljem tekstu biće data naša top lista 5 najboljih slot igara u Balkan Betu.

5. Book of Gold

Ako je „Solar Queen“ nalik na „Book of Ra“, onda je „Book of gold“ onda bukvalno njegova kopija. Simboli su gotovo identični, sa glavnom razlikom u poslednja dva, gde se nalaze faraon i egipatski bog Ra. „Scatter“ simbol je isti, odnosno knjiga, gde ona ili menja neki od simbola, ili dobijanje tri knjige, nezavisno od linija, momentalno pokreće besplatne igre.

Book of Gold

4. Hit the Bank Hold and Win

Ukoliko ste ljubitelj prostih igara, gde nema puno varijacija na temu značenja simbola, onda je ovo prava igra za Vas. Postoji osam vrsta simbola, rangiranih od najmanjeg (žandar) do najvećeg (mafia boss), a takođe postoji i sef koji predstavlja zamenski simbol. Mustra za linije za isplatu data je u objašnjenu igre, a konkretno postoji 40 šema isplate.

3. Buffalo Power Megaway

Ova igra bi predstavljala spoj prethodno dve navedene. Slično poput „African Elephant-a“ takođe se sastoji iz životinjskih simbola, identično rangiranih. Igra se zasniva i na različitim multiplikatorima dobitka, a poput „Solar Queen-a“, možete dobiti sunce koje Vam daje bonus.

Buffalo Power Megaway

2. Solar Queen

Ono što je karakteristično za ovu igru je da se može igrati i sa 20 linija, a takođe i neodoljivo podseća na sad već legendarnu slot igru „Book of Ra“. Nalik na pomenutu igru i „Solar Queen“ ima simbole koje si rangiraju od najslabijeg (desetke) do najvećeg (kraljice). Takođe, postoji „scatter“ simbol, a ono što je posebno za ovu igru je simbol sunca, koji donosi najveći dobitak, tako što sva polja pretvara u „wild“ polja, odnosno polja za multipliciranje.

1. African Elephant

Ova igra je prva na spisku koja se vodi i kao ekskluziva, i kao takva važi za najbolju u ponudi. Igra se sastoji od simbola divljih afričkih životinja, gde, svaka ima različitu vrednost. Najmanju vrednost ima majmun, dok rastući preko leoparda, bizona, zebre i nosoroga se dolazi do slona, koji, kao što i to samo ime igre kaže, nosi najveću vrednost.

Pored svih navedenih igara, u Balkan Betu su takođe popularne i igre provajdera Fazi, kao i slot igre poput „MilkShake XXXtreme“ ,  „Big Bass Bonanza Hold and Spinner“ i „Duel of the Dead Megaways“, koje daju cashback bonus od 10%. Takođe, popularne slot igra, kao što su „Burning Sun“ i „Magic Spins“, daju mogućnost „kupovine bonusa“, gde bukvalno možete kupiti svoj bonus koji će Vam važiti tokom igranja te igre.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *