Admiralbet radno vreme

Admiralbet kladionica je deo Novomatic grupe, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija koja se bavi priređivanjem igara na sreću. U našoj zemlji Admiralbet pre svega okuplja zaljubljenike u kazino i slot igre, ali je i broj igrača koji uživaju u čarima sportske prognoze sve veći i veći. Osnovana je 2000. godine sa sedištem u Beogradu, ali poslovnice danas ima širom Srbije. Zbog svog prijatnog enterijera, uređenosti i pre svega udobnosti, ova kladionica vrlo često okuplja veliki broj zaljubljenika u igre na sreću. Veliki problem određen je zakonom koji nalaže da kladionice imaju radno vreme, a ovaj problem postao je još veći u periodu koronavirusa, odnosno pandemije koja je potresla čitav svet, pa tako i imala ogromnog uticaja na razne lokale poput sportskih kladionica.

Kao i mnoge, ni Admiral bet pandemija nije savladala, a razlog tome je što ovaj put nisu igrali na sreću, već na znanje, te je učestalost online klađenja bila sve veća i veća, a mogućnosti koje admiral bet pruža sve bolje. Pre svega igrači mogu da uživaju ispred svojih PC računara ili laptopova koristeći sajt koji je veoma jednostavan i lak za korišćenje, a pri tom pruža razne mogućnosti i čini užitak potpunim. Još jedna veoma dobra mogućnost pruža se kroz mobilnu aplikaciju ove kladionice. Ukoliko ste umorni, tek ste došli s posla, niste imali vremena da svratite do kladionice jer je već prošlo njeno radno vreme, a mrsko vam je da uključujete vaše računare, nemojte da brinete, mobilna aplikacija vam pruža gotovo isti doživljaj!

Na kraju krajeva, jedno je jasno – Više ne morate da brinete da li ćete biti u mogućnosti da odete do poslovnice pre kraja njenog radnog vremena, da li ćete propustiti mogućnosti klađenja u vreme praznika, pogotovo onih u vreme Nove godine kada svi s nestrpljenjem očekuju boxing day i sjajnu premijer ligu, radno vreme je uvek, odnosno 24 sata dnevno, svakog dana u nedelji, svake nedelje u godini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *