888Sport pregled

888Sports je jedan od najboljih brendova u svetu kladionica. U vlasništvu je 888Holdings-a, osnovanog od strane određenog broja vrednih Izraelskih biznismena. U početku je kompanija nudila sajt za poker i kazino igre, a kasnije je pokrenula onlajn platformu za sportsko klađenje. Sada se sedište vlasnika nalazi na Gibraltaru gde je sportsko klađenje dostupno igračima širom sveta. Evo opširnog pregleda platforme.

Kako se registrovati na 888Sport?

Pre svega proverite u kojim zemljama je kladionici dozvoljeno da radi. Trenutno se možete registrovati na sistem iz Gibraltara ili UK, ali mnoge druge evropske zemlje su postavile ograničenja. Što se tiče procedure za orvaranje naloga, ona je jednostavna i imamo uputstva za brzo i lako kreiranje naloga. Evo koraka:

Kada otvorite sajt, kliknite na dugme “Kreiraj nalog”;

U prvom koraku unesie svoje ime i prezime, e-poštu, datum rođenja, zemlju i pol;

Drugi korak zahteva unošenje korisničkog imena, lozinke, tajnog pitanja i odgovora;

Treći korak je popunjavanje grada, zip koda, telefona i valute;

Kako biste potvrdili registraciju, primićete e-poruku koja sadrži aktivacioni link. Kliknite na nju kako biste se ulogovali putem korisničkog imena i lozinke koju ste ranije odabrali. To je cela procedura registracije.

Kako se registrovati na 888Sport?

Koje sportske opklade su dostupne na sajtu?

Ovo je specijalizovana platforma za onlajn sportsko klađenje, tako da vam druge igre neće skretati pažnju. Ona nudi najinteresantnije događaje iz sveta sporta i isključivo to. Možete gledati najinteresantnije šampionate, turnire i takmičenja i uživati u visokim kvotama u isto vreme. Evo nekih stvari na koje se možete kladiti:

Američki fudbal;

Fudbal;

Košarka;

Tenis;

Boks;

Rukomet;

Trke hrtova;

Trke konja;

Hokej na ledu;

Elektronski sportovi;

Političke opklade;

…i mnogo toga još;

Navedeni su sportski događaji sa lokacija širom sveta. Pronaći ćete takmičenja iz Evrope, Amerike, Azije i Afrike. Svi sportovi imaju markete na kojima se možete kladiti, tako da se ne moratekladiti samo na pobedu ili nerešeno. Ima mnogo drugih interesantnih opcija, kao što ćete i sami videti.

Klađenje uživo

Ne možemo preskočiti odeljak za klađenje uživo na sajtu 888Sport. Ukoliko odete na “Live Now” opciju, videćete sve sportske mečeve koji se igraju u realnom vremenu, tako da se možete kladiti bez obzira na to koliko je vremena prošlo. Važno je objasniti da u zavisnosti od vremena opklade predloženi koeficijent bude u skladu sa tokom dešavanja.

Dobre vesti su to što ima više dostupnih sportova u odeljku za klađenje uživo, uključujući fudbal, stoni tenis, tenis, košarku, rukomet, odbojku, e-sportove i još toga. A ukoliko volite da se kladite u realnom vremenu, onda će Vam se sigurno dopasti ova kategorija na sajtu. Posledne ali jednako važno da spomenemo “Live streaming” opciju koja Vam omogućava gledanje prenosa sportskih takmičenja. Samo pritisnite “Play” dugme na sajtu.

888Sport Bonus

Koje su opcije za uplatu i isplatu?

Pogledajmo metode plaćanja dostupne za uplaćivanje i isplaćivanje dobitaka. Na sreću igrači imaju veći broj opcija za plaćanje kako bi finansirali svoj nalog i takođe sakupili svoje dobitke. Nećemo traćiti dragoceno vreme; evo metoda. Uverite se prilikom registracije da je Vaš odabrani metod dostupan korisnicima u Vašoj zemlji.

VISA;

MasterCard;

Neteller;

Skrill;

PayPal;

Trustly;

ApplePay;

Rapid Transfer;

ecoPayz;

MuchBetter;

Sada kada znate koje metode plaćanja postoje, pogledajmo sajt kladionice i iskoristimo njegove jedinstvene ponude. Ne brinite ukoliko imate problema sa plaćanjem; kompetentni tim za podršku će Vam pomoći da napravite teansakcije kako biste mogli početi sa igrom što je pre moguće i kako biste podigli svoje dobitke.

888Sport podrška

Idite na odeljak za pomoć kako biste pofršci poslali poruku sa bilo kojim pitanjem koje se tiče registracije, plaćanja, bonusa, ili drugih stvari. Takođe možete pozvati +44 203 478 06 70 ili poslati e-poruku na support@888sport.com. Kvalitet podrške je visok bez obzira na to koju opciju odaberete. Nikada nismo imali nikakvih problema sa podrškom, tako da ne morate da brinete.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *