Vršenje uplate na Slotv onlajn kazinu putem Paypal-a

Ukoliko ste odabrali Slotv onlajn kazino i želite da izvršite uplatu putem Paypal-a, moraćemo da vas razočaramo. Operater nije omogućio ovu opciju na svom sajtu, iako je moguće da će to uraditi uskoro. Ipak, ovo ne skreće pažnju sa pozitivnih aspekata onlajn platforme jer igrači mogu izvršiti uplate i podići novac na mnoštvo drugih načina. Više o tome možete pročitati u ovom članku.

Žašto ne mogu izvršiti uplatu na Slotv putem Paypal-a?

Politika poslovanja Paypal-a je veoma stroga i određena. Korišćenje e-novčanika za neka kazina i sajtove za klađenje nije moguće zbog ograničenja u određenoj zemlji. U ovom trenutku nijedna od zemalja u kojoj Slotv posluje ne pruža mogućnost finansiranja računa upotrebom ovog elektronskog novčanika.

Ipak, ovo ne bi trebalo da bude problem ukoliko odlučite da igrate na Slotv kazinu. Imate najmanje deset načina za vršenje uplate. To za visi od vašeg zakonodavstva jer nisu sve mogućnosti dostupne svuda.

Kako da izvršim uplatu i podignem novac na Slotv?

Savetujemo da uvek proverite u „Deposit“ odeljku sajta kako biste videli koje metode plaćanja su omogućene vašim zakonodavstvom. Pogled na platformu nam kaže da operater nudi bankovne kartice, Skrill, Neteller, ecoPayz, Trustly, Perfect Money i Paysafecard vaučere.

Još interesantnije je da možete plaćati kriptovalutama. Platforma prihvata Litecoin, Ethereum i još njih. U to ime možete oprpstiti odsustvo Paypal-a i odabrati drugu vrstu uplate. Želimo vam mnogo sreće u onlajn kazinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *