Uplate pomoću iPay-a na najpoznatijim onlajn kazinima

Postoji mnogo načina na koje možete vršiti uplate novca na onlajn kazinima. iPay je jedan od onih manje tradicionalnih, ali svakako jedan od načina koji se veoma koristi u Srbiji, shodno da je iPay prvi domaći servis ove vrste. Ukoliko ne znate šta je iPay, on predstavlja prvi servis elektronskog novca u Srbiji po ugledu na popularni PayPal. U daljem tekstu biće objašnjeno kako možete uraditi uplatu pomoću ovog servisa u nekim od naših najpopularnijih kazina.

Ipay BalkanBet

Kako biste uplatili pomoću iPay-a neophodno je prvo uraditi dve stvari. Prva je ta da napravite nalog na BalkanBet onlajn kazinu, što možete učiniti klikom na narandžasto dugme „Registracija“ u gornjem desnom uglu ekrana i popunjavanjem forme sa podacima. Druga stvar koju je potrebno uraditi je da uplatite iPay vaučer, što možete učiniti na nekoj od 700 lokacija širom Srbije.

Ipay BalkanBet Kladionica

Kad ste ispunili ova dva uslova sledeće što je potrebno je da uđete na karticu „Uplata“ na Vašem nalogu, gde u padajućem meniju treba da izabarete opciju „iPay See vaučer“, klikom na ovo pojaviće Vam se sledeća forma.

Ovde je potrebno da unesete Vaš e-Money pin, kao i poslednje tri cifre vaučera, a potom da izaberete željeni iznos. Važno je napomenuti da možete trošiti vaučere parcijalno, tako da ukoliko Vam je vaučer na 1000 dinara, Vi možete ga možete trošiti po principu 5 puta po 200. Minimalna uplata putem iPay-a je 200 dinara.

Ipay MozzartBet

Kako biste iskoristili iPay opciju za plaćanje odnosno uplate na MozzartBet onlajn kazinu, potrebno je prvo da,  pored upalate na vaučer koja je opisana ranije u tekstu, takođe napravite nalog na ovom sajtu. To možete učiniti tako što kliknete opciju „Registruj se“ u gornjem desnom uglu ekrana, nakon čega će Vam izaći potrebna forma sa podacima za pravljenje naloga.

Ipay MozzartBet Kladionica

Kada napravite nalog, potrebno je da u sekciji „Uplata/isplata“ izaberete opciju „uplata Ipay elektronskim novcem“, kada će Vam se pojaviti sledeća forma:

U ovu formu prvo treba da unesete Vaš e-Money pin, potom tri poslednje cifre vaučera , potom iznos i na samom kraju da ispunite reCaptcha verifikaciju. Nakon što ste uneli sve od navedenog pritisnite dugme „Uplati“. Nakon toga dobićete potvrdu o uplati, kao i obaveštenje ukoliko nemate dovoljno sredstava na računu da izvrište željenu uplatu. Minmalna moguća uplata je 800 dinara, a takođe, i ovde, vaučere možete trošiti parcijalno.

Ipay MaxBet

Slično kao i kod prethodnih onlajn kazina, prvi korak (pored uplate i posedovanja iPay vaučera) je da imate nalog na MaxBet-ovom sajtu. To možete učiniti tako što ćete pritisnuti narandžasto dugme „Registracija“ na gornjoj traci u njenom desnom delu, gde ćete dalje biti preusmereni na formu u koju je potrebno da upišete svoje podatke. Što se samog plaćanja putem iPay-a tiče, to možete učiniti tako što ćete izabrati opciju „Moj profil“ u gornjem desnom uglu, a potom otvoriti sekciju „Uplata/isplata“. Potrebno je dalje da izaberete iPay vaučer kao način uplate depozita i da u udgovarajuća polja unesete tražene podatke, koji su E-Money pin, tri poslednje cifre na vaučeru (videti sliku) i iznos depozita.

Elektronskog Novca Ipay

Nakon ovoga potrebno je pritisnuti opciju „Aktiviraj“ i uplata depozita pomoću iPay-a biće uspešno izvršena. Takođe, i ovde možete koristiti vaučer parcijalno, a što se bonusa dobrodošlice tiče oni važe i kod uplata depozita preko iPay-a. Minimalna uplata je 500 dinara.

Ipay SoccerBet

Ista stvar i kod ovog onlajn kazina, dva polazna uslova su registrovani nalog i iPay vaučer. Nalog možete napraviti tako što kliknete na padajući meni (ikonica sa tri paralelne crtice) u gornjem desnom uglu, gde će Vam se pojaviti opcija „Registracija“. Nakon klika na nju odvešće Vas na formu registracije u koju je neophodno uneti Vaše podatke.  Dalje je potrebno da u sekciji „Moj nalog“ odaberete kao način plaćanja elektronski novac, odnosno „Ipay“. Potrebni podaci su isti kao i za prethodna tri onlajn kazina, a to su E-money pin, poslednje tri cifre potvrde i željeni iznos. Nakon ovoga potrebno je štiklirati da prihvatate uslove korišćenja i pritisnuti „Uplati“. Minimalni iznos za uplatu je 500 dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *