Šta su kaskadni koturovi u terminologiji slot mašina?

Kaskadni koturovi su postali veoma popularni kod kazino i onlajn igrača jer nude veće i bolje šanse za dobitak u poređenju sa starijim slot mašinama. One su vrsta video slot mašina sa više platnih linija koje omogućavaju igraču da zameni tradicionalne simbole sa simbolima koji mogu pokrenuti bonus rundu ili drugu opciju. Tada igrač može osvojiti više novca.

Kaskadni koturovi imaji više sličnosti sa retro igrama kao što je tetris nego što imaju sa tradicionalnim slot mašinama. Ovi slotovi nude video animaciju ukoliko se na ekranu pojavi dobitna kombinacija. Softver koji omogućava ovu animaciju  može učiniti da simboli u potpunosti nestanu. Nakon toga novi simboli zamenjuju stare. Igrači dobijaju dobru šansu da dodaju svom saldu imajuči potpuno nove simbole sa kojima igraju, naročito ako smatraju da mogu dobiti samo menjajući simbole.

Caka

Slotovi sa animacijama će verovatnije privući pažnju igrača držeći ih uz mašinu. Osim toga verovatnoća za dobitak nije veća nego kod tradicionalnijih koturova. Kada imate kaskadne koturove, videćete kako korisnicic za njima sede duže, nadajući se promeni koturova. Kaskadni koturovi otvaraju mogućnot velikih bonus rundi i drugih šansi za dobitak.

Mogućnost daljeg dobitka je ono što privlači igrače i to je rezultovalo velikom potražnjom za kaskadnim koturovima. Tvorci igre pojačano koriste kaskadne koturove u svoju korist sa razvojem grafike igre. Kao rezultat igre sa kaskadnim koturovima mogu pružiti više kompleksnih bonus igara. Većina ovih igara zahteva element veštine što čini da igrači pomisle da imaju neku kontrolu nad ishodom. Istina je da je ishod potpuno proizvoljan, ali igrači misle da kreiraju svoju sreću zbog intuitivne animacije.

Kaskadni koturovi su najčešći kod onlajn slotova

Kaskadni koturovi su popularni svuda, ali uglavnom onlajn. Igrači mogu videti platnu tablu u dnu ekrana. Ona pokazuje različite moguće isplate u zavisnosti od kombinacije simbola. Takođe prikazuje i sumu džekpota. Mnoge mašine sa kaskadnim koturovima daju kazinu značajnu prednost nad igračem, ponekad i do 15%. To znači da će igrači uvek gubiti više nego što dobijaju, ali uzbuđenje kaskadnih koturova teži da to nadoknadi.

Druge zanimljive opcije kaskadnih koturova

Druge zanimljive opcije kaskadnih koturova

Kao što je pomenuto, koturovi padaju od vrha do dna ekrana umesto okretanja. Ipak, imaju druge zanimljive opcije takođe. Ukoliko simboi padaju od vrha kako bi doneli dobitak, simboli uključeni u dobitak će nestati i još novih simbola će se pojaviti na njihovom mestu. Ova opcija pruža igračima dodatne šanse za dobitak osim zanimljivog i jedinstvenog vizuelnog iskustva u pogledu toga na koji način se simboli pojavljuju nakon spina.

Prava razlika u odnosu na standardne spinove

Očigledno je da je razlika između ovih padajućih koturova i slotova sa standardnim okretnim koturovima značajna. Većina igrača je bliskija sa standardnim okretnim koturovima uzevši u obzit da je ovo bilo oličenje slotova još od kada je prvi proizveden. Pitanje je koja vrsta kotura je bolja u pogledu funkcije. Iako prednost kuće nije nužno drugačija kada uporedite dve vrste, dodatne opcije kaskadnih koturova ih čine generalno privlačnijim, dajući igračima malo više šanse da uživaju u uzastopnim dobitnim kombinacijama. Zbog toga jedan spin može pokrenuti veći broj opcija u igri i, potencijalno, veću isplatu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *