Šta je virtuelni fudbal i kako od njega zaraditi?

Virtuelni fudbal je novi hit u onlajn klađenju. Skoro da ne postoji kladionica bez virtuelnih sportova, imitacije stvarnog meča. Otkrićete šta je virtuelni fudbal, da li od njega možete zaraditi i gde možete igrati nakon što odvojite vreme za čitanje našeg članka koji je posvećen virtuelnom klađenju.

Kako se kladiti na virtuelni fudbal?

Platforme onlajn sportskog klađenja nude virtuelni fudbal koji oponaša stvarnu igru. Postoje dva tima od 11 igrača, kao i u pravom fudbalu. Kladite se na 1 za pobedu domaćina, X za nerešeno i 2 za pobedu gostujućeg tima. Razlika u odnosu na pravi sport je u tome što jedno poluvreme ne traje više od 3-4 minuta, tako da lako možete saznati da li ste u dobitku ili ne.

Nema autsajdera ili favorita u mečevima virtuelnog fudbala. Rezultati mečeva se izvlače softverski i proizvoljno. Ishod događaja nema ništa sa pravim mečevima. Vrlo često ni igrači ni timovi nemaju prava imena jer nemaju licencu. Ipak, možete pronaći virtuelne verzije skoro svih šampionata i turnira.

Kako se kladiti na virtuelni fudbal?

Koje su opcije klađenja na virtuelni fudbal?

Većina virtuelnih mečeva se emituje uživo sa sjajnom grafikom, animacijama i zvučnim efektima. Proizvođači pokušavaju da stvari učine realnim kako bi ljudi uživali u doživljaju. Ipak, ima nekih „instant“ susreta u kojima nema slike, samo praćenja rezultata. Ovo su dve vrste virtuelnog fudbala koji kladionice nude.

Standardna vrsta opklade je na finalni rezultat u meču. Uz to se možete kladiti na kraj ili na poluvreme, hendikep ili ukupan broj golova. Kvote se ne razliku od onih u stvarnim igrama. Što je dostupni market složeniji, to su i kvote više. U zavisnosti od odabrane opcije klađenja, videćete vrednost kvota.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *