Šta je tipster?

Tipster je osoba koja pruža informacije o sportskim događajima, kao i prognoze. Tipsteri imaju svoje blogove, forume i sajtove na kojima nude osnovane prognoze, matematičke prognoze i ostalo. Ono što biste vi dobili kao korisnik nisu prosto prognoze vezane za meč, već i saveti za klađenje na raznim mestima.

Lako možete da nađete besplatne ili platne tipstere na internetu. Postoje čak i brojevi telefona u nekim zemljama za sportske i fudbalske dojave. Igrači obično plaćaju tipsterima za savet, ali postoje i sajtovi na kojima to nije neophodno.

Kako postati tipster?

Ovih dana je to prilično unosan posao. Imate iskustva u sportskom klađenju? Ili možda često dobijate kada se kladite? Možete definitivno da se oprobate u ovom zanimanju. Vaša uloga bi bila uloga trećeg lica sa više znanja u vezi sa igrama nego što to imaju kladionice. Prognoze treba da budu zasnovane na razmerama, vestima i statistikama.

Od suštinske je važnosti da predviđate opravdane prognoze. Formulišite argumente zbog kojih smatrate da će određena igra imati određen ishod. Da biste to učinili, važno je pratiti medije gde imate sve potrebne podatke – stanje protivnika, igrače koji odsustvuju, ambicije menadžera i tako dalje. Ovo su neke stvari koje morate imati na umu. Uzmite u obzir da tipsteri ne nude samo predviđanja o konačnom rezultatu sportskih događaja. Ovi stručnjaci takođe dele svoja mišljenja o mogućnostima klađenja za prve strelce, tačnom rezultatu, hendikepu, ishodu na poluvremenu itd. Sve to možete postići uz mnogo predanosti i uglavnom iskustva.

Da li je isplativo biti tipster?

Svakako, možete zaraditi na sportskim i fudbalskim predviđanjima. Ako slučajno dobro poznajete sportske igre i pravite dobitne opklade, imate priliku za brzu pobedu. Javno davanje tačnih predviđanja doneće vam mnogo obožavatelja željnih plaćanja vašeg znanja. Čak i ako pogrešno pogodite, svejedno biste pobedili.

Morate samo upoznati ljubitelje sportskog klađenja sa svojim analizama i obrazloženjima u vezi s dinamikom sportskih igara. Uskoro bi mnogi pratioci plaćali za tačne sportske i fudbalske prognoze.

Ako vaše opklade ipak nisu dobitne, bolje je da ne zovete sebe tipsterom. U takvom slučaju, samo pokušajte zadržati svoja predviđanja za sebe, jer želite biti od pomoći, a ne da druge zadužite. Pravi tipster daje relevantne savete koji njegovim pratiocima omogućuju zaradu stvarnog novca.

Zaključak

Postati tipster nije lak put. Jasno možete videti da je dugačak i vaš je konačni cilj biti koristan ljubiteljima klađenja. Stvarno uzbuđenje treba biti deo igre. Pa ako ste dovoljno sretni i mudri da pobedite, zašto to ne biste podelili i čak dobili neke nagrade za svoj rad?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Exit mobile version