Šta je Scatter simbol u terminologiji slotova?

Proizvođači softvera predstavljaju neobične, inovativne elemente kako bi slot igre u onlajn kazinima učinili primamljivijim. To može uključivati dodavanje novih modova, povećanje broja koturova i uvođenje jedinstvenih simbola. Jedno od njih je Scatter. Scatter može uvećati Vaše dobitke sve dok znate kako da ga koristite. Moramo da istaknemo da demo modovi slotova prikazuju ove simbole takođe, ali kao što znate, nećete ništa osvojiti igrajući demo igru.

Sve o Scatter-u

Scatter simbol omogućava svakom igraču da dobije velike nagrade bez obzira gde se simbol nalazi na polju zaigru onlajn slota. Scatter simbol ne zavisi od broja odigranih linija ili visine uloga. Uočavanje Scatter-a na polju znači da ćete dobiti nešto kao što je besplatni spin, isplata, koeficijent množenja ili bonus rundu.

Ključne osobine

Scatter igračima nudi dodatne šanse za zaradu i umnožavanje dobitka. Čak iako se ne poređaju na istoj liniji, simboli su uspešni. Besplatni spinovi su najveća atrakcija ovog posebnog simbola. Besplatni spinovi igračima omogućavaju da nastave sa uživanjem u igri bez ulaganja. Ukoliko igrate zbog novca, besplatni spin predstavlja dodatnu priliku za stvaranje velike sume nova.

U principu, scatter simboli se nasumično pojavljuju u slot igrama. Kako biste dobili besplatni spin, obično treba da sakupite tri scatter simbola. Kod modernih slotova scatter simboli se pojavljuju na svim koturovima. Ovo pomaže kockarima da sakupe više bonusa pored ostalih dodataka.

Scatter opcija se ističe kod mnogih modernih slot igara. Ovo nije iznenađenje; svi proizvođači softvera za igre imaju interes u uzbuđenju postojećih fanova novim i interesantnim dostignućima. Oni nude primamljive funkcije kao i fascinantne priče. Možete aktivirati mod bespaltnih spinova ili odabrati među različitim slikama, što dovodi do isticanja wild i scatter simbola. Sve to zavisi od Vašeg izbora igre.

Uvek razlog za slavlje

Scatter simbol svakom igraču daje razlog za slavlje i sreću. Šansa za dobijanje lepog, ponekad čak i neverovatnog poklona je prilično visoka. Scatter simboli ne zahtevaju posebno mesto i kombinaciju. Tvorci igre stalno dodaju i Scatter-e i čine ih različitim kako bi privukli pažnju. Svaka slot mašina je drugačija, tako da ćete morati da se informišete u svakom pojedinačnom slučaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *