Šta je retriger u slotu?

Većina video slotova sa pet koturova igračima nudi način za aktiviranje besplatnih spinova. U ovom modu se ne polaže ulog i odatle termin „besplatni spinovi“. Kada se određeni simboli, obično, tri razbacana znaka koja se poklope prema pojedinačnim pravilima igre, igrač osvaja nagradu. Jasno je da je ovo uzbudljiv način za zaradu pri čemu retriger dodaje još jedan bonus sloj.

Kako funkcioniše?

Kada pokrenete rundu besplatnih spinova dok već igrate u modu besplatnih spinova, to se naziva „retriger“. Ovo se obično postiže ređanjem istih specijalnih simbola koji vas dovode do moda besplatnih spinova na prvom mestu. Retriger vam pomaže da dobijete još jednu novu rundu besplatnih spinova, koja može duplirati sumu zarađenu bez ulaganja koju ćete dobiti kada se runda besplatnih spinova završi.

Kako biste aktivirali besplatne spinove i retrigere, morate pogoditi tri ili više razbacana simbola.

Može li retriger trajati večno?

Teoretski govoreći, ponovni spinovi se mogu dogoditi više nego jednom u setu od tri spina. Većina proizvođača slotova, ipak, stavlja ograničenje na broj besplatnih spinova koje možete dobiti u jednoj rundi. Maksimum je, obično, u rasponu od 5 -10 puta iako možete imati retriger nekoliko puta. Šanse da se ovo desi su prilično niske.

Bonusi

Besplatni spinovi mogu biti deo bonusa zarađenog na način koji je proizvođač igre ustanovio. U nekim slučajevima nije moguć retriger bonusa tokom besplatnih spinova. To samo znači da se ne može dobiti više spinova dok je aktivirana bonus runda.

Veće šanse za dobitak

Zaključak je da je retriger zabavan, lak način da zaradite novac bez ikakvog ulaganja. Traženje igara koje nude ovu opciju je definitivno vredno toga. Lako je otkriti da li igra ima ovu osobinu. Unapred pogledajte platnu tablicu. Ukoliko se retriger ne pominje, verovatno je da ga igra i ne nudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *