Šta je nestalnost igre?

Kazino industrija teži ka ubrzanom razvoju nudeći igračima mnoštvo slot igara, obećavajući veće ili manje dobitke, bonuse i specijalne opcije. Ključno je odabrati odgovarajuću slot igru koja će vas nagraditi većim dobitkom. Zbog toga morate razumeti slot termin “nestalnost”.

Šta je nestalnost slota?

Nestanost slota izražava procenat rizika za igrače. Ukoliko ste igrali onlajn slot igre, verovatno ste došli do zaključka da neke igre kao da daju više od drugih. Postoje igre u kojima ćete često dobiti, ali takođe postoje igre u kojima su Vaši dobici minimalni bez obzira koliko dugo igrali. Ovo nije čista sreća, to je, zapravo, unapred određeno nestalnošću igre koju smo gore pomenuli.

Neočekujte skoro nikakav dobitak ukoliko je faktor nestalnosti slot igre veliki. Uprkos slaboj šansi za dobitak, dobici su ogromni. Visoka nestalnost zahteva redovno ulaganje i ukoliko možete da održite korak sa dovoljnim sredstvima, veliki dobitak će biti na dohvat ruke.

Slotovi sa niskom nestalnošću su u suprotnosti sa onim što smo opisali. Oni su prilično darežljivi, ali su sume koje češće osvajate relativno niže. Igrači sa manjim budžetima preferiraju ovo jer mogu okušati sreću bez prevelikog ulaganja vremena i novca. Njihovi džekpotovi i nagrade nisu preveliki, ali je i dalje zabavno igrati.

Kako proveriti nestalnost slot igre?

Često je teško shvatiti koje igre imaju visoku ili nisku nestalnost. Ponekad će onlajn kazina to označiti u opisu igre, ali to često nije slučaj. Tako da često morate sami da proučite vrstu slot mašine. Savetujemo Vam da je posmatrate tokom svoje igre. Ukoliko imate česte ali male dobitke, onda imate posla sa niskom nestalnošću. Retki, ali visoki dobici ukazuju da su slotovi oni sa visokom nestalnošću. Na ovaj način možete objektivno pristupiti igri.

Postoje neki sajtovi sa opisima slotova u kojima možete proveriti nestalnost svake igre i saznati procenat povrata igraču (RTP). Dozvolite nam da Vam predstaimo ovaj važan indikator takođe.

Šta je nestalnost slot igre

Šta RTP onlajn slotova znači?

RTP je skraćenica od “Return to player”. Procenat RTP-a je koristan pri računanju dela ukupnih opklada koji je namenjen dobitku. Što je veći procenat povrata, više novca se može očekivati. Prirodno je da je sreća faktor pogađanja dobitnih slot simbola. Postoji mnogo kazina koji najavljuju svoje RTP stope slot igara.

Kombinovanje informacija o nestalnosti i odnosa RTP-a će Vam pomoći u pravljenju boljeg izbora igre. Samo imajte na umu da ništa nije 100% sigurno.

Sta RTP onlajn slotova znači?

Kratak zaključak

Pošto sada već znate za nestalnost slot mašina i za stope RTP-a, samo napred i kladite se, ukoliko niste maloletni. Pre svega, kockanje bi trebalo biti zabavno a ne čisto traćenje novca. Neka bude jednostavno i doći ćete do velikih dobitaka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *