Šta je množilac slota?

Kako samo ime kaže, množilac je jedinstvena osobina slot mašine koja može umnožiti Vaše dobitke prema trenutnoj sumi. Nemaju je svi slotovi iako je mnogi imaju. Cilj množilaca je da uvećaju Vaše dobitke, očigledno. Oni mogu biti u rasponu od 2, gde se Vaši dobici dupliraju do čak 1000!

Složenost toga kako rade se razlikuje od jednog do drugog. Naići ćete na neke množioce u normalnoj igri. Drugi se mogu sresti samo tokom bonus rundi ili besplatnim spinovima.

Neki simboli se računaju prema ukupnim ulozima i ulozima po liniji. Drugi samo umnožavaju Vaš dobitak. Svaka igra se razlikuje po pitanju korišćenja ovih simbola. Morate imati dobro razumevanje tipa na osnovu igre koju igrate. Tabela isplata igre, obično, pruža sve relevantne informacije.

Besplatni spinovi

Množioci besplatnih spinova su prilično česti. Zapravo, mnogi proizvođači slotova uključuju množioce jer žele da se besplatni spinovi razlikuju od osnove igre. Neki proizvođači biraju da koriste različite simbole od onih u osnovnoj igri. Neke mašine traže od igrača da izaberu množilac među skrivenim ikonama, što je jedna stvarno dobra stvar kod besplatnih spinova. To igračima daje šansu da dobiju ogromni bonus. Štaviše, dobijate osećaj povezanosti  sa slotom i ishodom igre. Tipično, množioci besplatnih spinova će povećati sve dobitke koji su sakupljeni u toku besplatnih spinova po broju seta: 2, 4, 8 i tako dalje.

Osnovna igra

Množioci su prilično retki tkom osnovne igre, za razliku od besplatnih spinova. Mali broj slotova ima određeni množilac sa određenim simbolima. Dok neki slotovi imaju množioce, većina verzija osnovne igre će množiti samo dobitnu sumu platne linije. Na primer, Vaša ukupna isplata za dobijanje 5 limunova na aktivnoj liniji će biti “x ukoliko dobijete 5 limunova i 2x umnožena na platnoj liniji.

Osnovna igra

Wild ikone dupliraju kao množioci

Ovo nije retkost. Recimo da su limunovi iz prethodnog primera wild-ovi u određenoj slot igri i da imate 2 od 3 narandže koje Vam trebaju kako biste dobili. Limun, kao wild, može zameniti bilo koji drugi simbol na liniji kako bi formirao dobitnu kombinaciju. Uz to, wild množioci mogu umnožiti dobitke više od 2x. Mogu biti 4x ili 6x. Možete imati i dobitak od 6x vrednosti tri narandže na aktivnoj platnoj liniji.

Ulog protiv Dobitka

Ponekad, dati množilac će se pružiti samo onoliko koliko iznosi ulog na spinu. Drugom prilikom će se preneti na Vaše dobitke. Oba slučaja mogu doneti dobitak jer Vaš ulog može biti veći od Vaših dobitaka. To zavisi od Vašeg uloga i od isplate. Kako bilo, množilac slota nikako ne može da škodi Vašem novčaniku. Samo Vam može doneti više novca.

Scatter množioci

Poslednje ali ne i manje važno je to da neki slotovi imaju Scatter simbole koji takođe služe kao množioci. Dovoljno je da se scatter simbol pojavi negde na ekranu takvih slotova. Ne mora biti na liniji. Da nastavimo sa primerom, potrebne su Vam samo tri narandže i scatter simbol na bilo kojoj liniji kako bi se pokrenulo svojstvo. Uz to, postoje slotovi koji imaju i scatter simbole i wild-ove kao množioce. Neki od ovih će ove dodatke imati samo u besplatnim igrama ili kao bonus.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *