Šta BTTS znači u klađenju na fudbal?

BTTS, skraćeno od “Both Teams to Score”, je najčešće koriščeno u fudbalu. Iako deluje direktno na prvi pogled, BTTS market dolazi sa nekoliko komplikacija, pružajući jedinstveno iskustvo klađenja. To je premisa koja objašnjava sama sebe. Ili se kladite na to da će oba tima postići pogodak ili da će to uraditi samo jedan (ili nijedan). U prvom slučaju ćete dobiti bez obzira na to koji tim pobedi. Ukoliko oba tima postignu pogodak i bude nerešeno, dobijate takođe.

Ukoliko nijedan tim ne postigne pogodak ili to učini samo jedan tim a Vaša opklada je bila “ne “, dobijate. Broj postignutih golova nije bitan.

Ukoliko se kladite mudro mogućnosti su neograničene i možete osvojiti mnogo novca. Ovo je jednostavan, direktan market koji se zasniva na predviđanju golova ili njihovom nedostatku.

Ovom vrstom klađenja vaša opklada važi tokom utakmice uključujući poslednji minut. U slučaju ranog gola, opklada može biti dobijena u roku od nekoliko minuta. Dok sve kladionice nude BTTS opklade, one su skoro ekskluzivne samo za fudbal.

Kako bi se dodala vrednost ovoj vrsti opklade, možete je kombinovati sa drugim marketima, kao što je rezultat utakmice ili iznad/ispod tačnog rezultata. BTTS je jedinstven jer ide iza prostog odabira pobednika ili gubitnika. On predstavlja potpuno drugačiji pristup klađenju. Na primer, možete dobiti iznad/ispod ukoliko samo jedan tim postigne pogodak. Sa BTTS je to drugačije.

Statistika dolazi u pomoć

Još jedna prednost BTTS klađenja je široka statistika koja podržava Vašu odluku. To uključuje bez golova, broj golova, redoslede, trenutni oblik, direktne evidencije i još toga. Pobrinite se da uradite svoje istraživanje pre BTTS opklade.

Ima nekoliko varijanti BTTS opklade, kao što je BTTS u oba poluvremena, BTTS i pobeda i BTTS i iznad/ispod. Najednostavnija i originalna verzija opklade je ona u kojoj birate da li će oba tima postići pogodak ili neće klikom na “Da” ili “Ne”. Kada pravite jednu opkladu ove vrste, kvote se razlikuju minimalno.

Statistika dolazi u pomoć

BTTS u oba poluvremena

U nekim slučajevima kvote koje BTTS klađenje nudi nisu posebno privlačne i kladioničari traže darežljivije opcije. Kvote su obično dobre kada odaberete “Da” i predvidite da će oba tima postići pogodak u prvom i drugom poluvremenu. Potencijalna isplata prilikom biranja “Ne” nakon visokog rezultata u prvoj polovini može takođe biti sjajna.

BTTS i dobitak

Ovde birate konačni rezultat kao i da li će oba tima postići pogodak ili neće. Ovde imate šest izbora: Da i Nerešeno, Ne i Pobeda domaćina, Da i Pobeda domaćina, Da i Pobeda gosta, Ne i Pobeda gosta i Ne i nerešeno. Kvote su prilično dobre, ali je ishod teže predvideti.

Da oba tima postignu pogodak

BTTS i iznad/ispod

Ova kombinacija zahteva predviđanje broja postignutih golova i da li će oba tima poentirati.

Golovi iz produžetka se ne računaju.

BTTS opklade važe samo 90 minuta utakmice. Golovi postignuti u produžetku se neće računati u Vašu korist, pa budite oprezni prilikom polaganja opklade u nokaut takmičenjima kao što je FA Kup, UEFA Liga Šampiona ili Karabao Kup.

Neizvesnost do kraja

BTTS klađenje je jedan od najboljih načina da se bude kreativan. Ove opklade se staraju da ništa ne bude gotovo dok sudija ne dune u pištaljku poslednji put, za razliku od konvencionalnih i tačnih opklada. Recimo da jedan od timova vodi sa 4-0 na poluvremenu. U ovom slučaju direktna opklada je sve samo nije završena. Ipak, BTTS opklada će održavati Vaš adrenalin do kraja jer drugi tim možda samo što nije postigao pogodak. Umesto toga, možete ostvariti dobitak veoma brzo ukoliko oba tima postignu pogodak na početku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *