Sportingbet minimalna uplata

Sportingbet je platforma za sportsko klađenje sa tradicijom, krenula je sa radom pre više od dve decenije. Sa 700 000 aktivnih korisnika širom sveta i dostupnošću u 26 zemalja, Sportingbet je sila sa kojom treba računati. Poseduje vrlo intuitivan i veoma informativan sajt, privlačeći hiljade novih korisnika širom sveta. Platforma za kockanje je dizajnirala svoju platformu za onlajn sportsko klađenje imajući na umu najbolje interese korisnika. Njihov krajnji cilj je da pruže lak pristup skoro svakom sportskom događaju širom planete.

Sportingbet prihvata opklade na 30 sportova i 8 000 prilika za kockanje za svakodnevna ulaganja. Neki od dostupnih sportova uključuju:

Trke konja

Fudbal

Košarku

Tenis

Kriket

Golf

Pikado

Ragbi

Hokej na ledu

Snuker

Bejzbol

Moto trke u SAD

MMA

Boks

Biciklizam

Vrlo je lako položiti opkladu. Korisnici mogu videti sve dostupne događaje na koje se mogu kladiti nakon logovanja na njihov Sportingbet nalog. Jednostavno pogledajte u meni na vrhu početne stranice. Kada ste spremni da položite opkladu, morate kliknuti na nju. Sajt je dodaje na vaš listić za klađenje automatski. Svoj listić možete videti u gornjem desnom uglu stranice.

Nakon što se vaša opklada pojavi, odaberite sumu za klađenje, a zatim pritisnite “Place Bet”. Sajt prihvata sledeće metode plaćanja:

Skrill

PayPal

Visa

Maestro

MasterCard

Bankovni transfer

Neteller

Delta and U

Click2Pay

Minimalna uplata je 10 funti za većinu njih. Jedini izuzetak su PaySafeCard i Ukash za koje je potrebna samo jedna funta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *