Skybet dopisivanje uživo

Ukoliko unesete upit koji se odnosi na Skybet dopisivanje uživo, bićete odvedeni na spisak popularnih tema koje uključuju fudbalsku se zonu 2021/22, trke konja, Moj nalog, novi korisnik, Ponude i Promocije i Pitanja Banke. U trenutku pisanja ovog članka, teme koje su u trendu uključuju isplatu, pronalaženje mojih otvorenih i rešenih opklada i podatke o besplatnim opkladama. Ovo ima mnogo miliona pregleda. Ukoliko ne odaberete ništa od navedenog, videćete “Need more help?” i “contact us” dugme. Kliknite na dugme.

Kada to uradite biće Vam postavljeno pitanje zbog čega ih kontaktirate i da ukucate svoj upit. Recimo da je to nešto opšte, kao “nalog”. Ukoliko ukucate “nalog”, dobićete sledeće navode:

“Želite da povratite svoj korisnički ID ili PIN?”

Informisani ste da prvo morate povratiti svoj ID ukoliko ste zaboravili i to i svoj PIN. Ispod imate link na koji treba da kliknete. Ovo će Vas odvesti na povratak. E-poruke koje ćete dobiti od Skybet-a će sadržati Vaš korisnički ID.

Morate se podvrgnuti “naprednom” povraćaju korisničkog ID-a. Kao deo toga, poštanski kod će biti onaj koji ste koristili prilikom registracije naloga. Ipak, adresa e-pošte može biti ona stara koju ste koristili kada ste podešavali nalog. Ukoliko ste zaboravili PIN, Skybet pruža link za njegov povraćaj i promenu.

Koji god problem da imate, informacije na stranici za podršku ga neće zasigurno rešiti. Videćete dugme “still need help?”. Kliknite na njega i doći ćete na stranicu sa njihovim dopisivanjem uživo kao i sa nekoliko drugih opcija za pomoć, uključujući poruke i e-poštu.

Kliknite na dopisivanje uživo. Pitaće Vas za ime i prezime, adresu e-pošte i kategoriju Vašeg pitanja. Kategorije uključuju logovanje, verifikaciju, uplate i isplate i još toga. Reći će Vam koji ste po redu i zamoliće Vas da sačekate.

21. aprila ove godine, Skynet je objavio ovo u svom odeljku za žalbe kontakte detalje:

 “Trenutno radimo samo sa dopisivanjem uživo i sa e-poštom kao vidom kontaktiranja.” Dodali su d aukoliko neko želi dodatne informacije o njihovim uslugama tokom lokdauna može kliknuti na link na njihovoj stranici za podršku, koja sadrži spisak COVID često postavljanih pitanja. E-pošta koja prima zahteve za podršku i žalbe je complaints@skybettingandgaming.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *