Rulet Gaja aplikacija

Rulet Gaja predstavlja prvi online rulet u Srbiji. Za sebe kažu da su diskretni, provereni, moderni, brzi i uvek dostupni. Pored toga što posluju online možete ih pronaći i na tri lokacije i to u tri različita grada: Novi Sad, Beograd i Niš. Bezbedni su i sigurni, a na njihovom sajtu čak možete proveriti i broj licence!

Pristup DEMO aplikaciji

Rulet Gaja poseduje aplikacije za sva tri operativna sistema mobilnih telefona – Android, IOS i Windows. Iz tog razloga vrlo lako ih možete pronaći na svim platformama online prodavnicama. Ukoliko ste korisnici android telefona, dovoljno je da odete na play prodavnicu i u pretragu ukucate ’’Rulet Gaja’’ ili ’’Rulet Gaja Live’’ što je i originalni naziv DEMO aplikacije. Klikom na preuzmi, aplikacija će uspešno biti instalirana na vašem mobilnom uređaju, te je potrebno samo da je pokrenete.

Prilikom samog pokretanja potrebno je da kliknete na veliko crveno dugme na kome piše ’’Demo Game’’, te ćete se automatski ulogovati i biti preusmereni na početnu stranu aplikacije. Postoje tri igre, na tri različite lokacije, te je potrebno da izaberete jednu od aktivnih igara. Ipak sve ovo je, kao što je rečeno, samo demo verzija.

Pristup original verziji

Ukoliko želite pun užitak, moraćete da instalirate full verziju ove aplikacije. Nju nećete moći da pronađete na play store-u ili IOS app store-u, već je potrebno da u svom pretraživaču na vašem mobilnom uređaju ukucate rulet gaja online i tako pristupite njihovom sajtu za mobilne telefone. Na početnoj strani ponudiće vam tri opcije za preuzimanje aplikacije, a sve tri opcije zavise od toga koji operativni sistem imate na vašem mobilnom uređaju.

Kako biste preuzeli aplikaciju proverite da li ste isključili opciju zabrane preuzimanja aplikacija sa nepoznatih izvora, jer u suprotnom nećete biti u mogućnosti da preuzmete aplikaciju i dovršite instalaciju. Nakon uspešnog preuzimanja potrebno je da pokrenete aplikaciju.

Aplikacija

Full verzija aplikacije Rulet Gaja ne dozvoljava pristup istoj ukoliko nemate nalog, te pri samom pokretanju aplikacije morate da se ulogujete tako što ćete uneti svoje korisničko ime i lozinku. Ako nalog još uvek nemate, ni to nije problem, jer ova aplikacija pruža mogućnost kreiranja profila brzo i lako, potrebno je samo da kliknete dugme ’’registruj se’’ i sledite dalje korake. Takođe, u slučaju da ste zaboravili vašu lozinku, vrlo lako možete da je povratite klikom na zeleno dugme ’’pomoć’’. Ukoliko želite da nastavite bez prijavljivanja, možete se vratiti na demo verziju ove aplikacije.

Pri samom dnu možete pronaći uslove i pravila korišćenja, kao i nešto više o samoj aplikaciji u delu ’’o nama’’. Veoma dobra i korisna stvar jeste to što, za razliku od većine aplikacija ovog tipa, rulet gaja nudi i mogućnost promene jezika sa srpskog na engleski, te je prilagođena i ljubiteljima sportskog klađenja koji ne dolaze sa srpskog govornog područja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *