Razlika između zategnutih slotova i nanizanih slotova

Kao što postoje zategnuti slotovi tako postoje i labavi slotovi. Ovo se razlikuje od toplih i hladnih slotova. Labavi slotovi su uglavnom darežljivi slotovi. Njihova isplata je veća od proseka, ponekad i mnogo veća. Zategnuti slotovi su manje darežljivi slotovi, relativno govoreći. Njihova isplata je niža od proseka, ponekad i mnogo niža.

Slot može da bude zategnut ili labav prema standardima kazina, a ne u poređenju sa slotovima u drugim kazinima. Ovde su reklamiranje i marketing ključ. Las Vegas ima zategnutije slotove od Reno-a ukoliko pogledate izveštaje o isplatama. Ipak, postoje razlike od kazina do kazina i povrat nekoh Reno slotova je niži od nekih Vegas slotova.

Kada neko nazove slot ili kazino “zategnutim”, misle na opšti povrat. Ipak, čak i najlabaviji slot može izgledati zategnuto ukoliko se nalazi u hladnom nizu. Nema nikakve nauke u ovim terminima.

A sa time dolazimo do koncepta nanizanih slotova: onih koji imaju tople i hladne nizove. Zategnuti slot u vrućem nizu može biti vrlo darežljiv prema igraču.

Nanizanih slotova

Nanizana slot mašina je ona koja je i topla i hladna. Ne istovremeno, naravno. Ona se smenjuje između labavog i zategnutog, i odatle ime “nanizana” – topli nizovi i hladni nizovi.

Kako bismo odredili gde pronaći labave slotove na nivou kazina ili tržišta, možemo se osloniti na izveštaje i druge informacije. Ipak, držanje za relativnost koncepta “labav” ili “zategnut” će Vas odvesti daleko u pronalaženju pravog slota za Vas.

Topla mašina je ona koja daje više isplata u kratkom vremenskom periodu. Hladna je ona koja koja ne daje ništa tokom mnogo spinova. Dobitni nizovi se smenjuju sa gubitnim nizovima. Malo dobijete, a malo izgubite, tako to ide. Slotovi mogu biti hladni i labavi ili mogu imati zategnute i tople cikluse. Pronalaženje labave mašine nije toliko efikasno kao pronalaženje one tople. Činjenica da je generalno “labav” ne znači da će Vam se baš tu posrećiti.

Slotovi koriste generatore nasumičnih brojeva, što znači da je ishod svakog spina potpuno proizvoljan. Dakle, Gubitak 10 spinova ne znači da ćete dobiti džekpot na 11-om. I obratno, srećni niz se može nastaviti duže nego što mislite. Gubitni i dobirni nizovi mogu trajati bilo koji vremenski period. Svaki spin je potpuno nasumičan. Ovo je važno znati kako biste izbegli greške i gubitak novca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *