Pokerstars minimalna uplata

Kako biste igrali na Pokerstars-u, morate se prijaviti, preuzeti neke besplatne programe na mobilnom uređaju ili računaru i odabrati metodu uplate. Detalji zavise od Vaše lokacije. Minimalna uplata je 10$ osim ukoliko nije drugačije napomenuto. Generalno su moguće sledeće opcije:

Visa
Mastercard
Maestro Card
Local Bank Transfer
Direct Bank Transfer
Wire Transfer
Skrill
MuchBetter
Paysafecard
Apple Pay

Sve opcije su bezbedne i sigurne. Ukoliko želite da finansirate svoj nalog i počnete što je pre moguće, pogledajte opciju Brzog Depozita. Kako biste je koristili, potražite odgovarajući logo pored načina uplate u Cashier-u. Imate mogućnost kreiranja “Fast Deposit Account” i upravljanje direktno sa stola.

Razlog ovakve sigurnosti operatera je to što stanje na nalozima i sredstva igrača drže na odvojenim računima. Ona se ne koriste za pokrivanje troškova operatera, što inače nije slučaj. Vodeća Evropska banka upravlja ovim odvojenim računima tako da operater može da ispuni svoje novčane obaveze prema korisnicima u svakom trenutku. Ovaj sporazum pruža osiguranje da je stanje bezbedno.

Operater omogućava korisnicima upravljanje sopstvenim budžetima za igru. Kao deo toga, korisnici mogu podesiti sopstvene uplate i limite za povlačenje novca.

Veoma je brzo i lako povući novac. Jednostavno idite na “Cashier” odeljak u Lobby-ju na ekranu i odaberite “Withdraw”. Zatim, unesite sumu koju želite da povučete, pritisnite Enter, a zatim Submit.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *