Partypoker minimalna uplata

Minimalna uplata za igranje na Partypoker-u je 10$, tako da ukoliko počinjete sa pokerom, ovo je verovatno najbolja opcija za Vas. Do nedavno je platforma nudila 100% besplatne bonus gotovine, ali više ne. Sada, imaju ponudu za besplatan novac za bonus turnir, do 30$, koji ne zahteva otključavanje ni jdne igre.

Možete iskoristiti njihov veći bonus uz kod koji cilja iskusnije igrače. Ovo uključuje 100% pogodaka do 500$. Ovo nema nikakav negativan efekat ukoliko planirate ozbiljnije uloge preko bonusa ili ukoliko želite da dugoročno igrate na sajtu.

Ovaj bonus do 500$ ne treba biti podcenjen. Takođe mu je vrlo lako pristupiti. Prvo, morate se registrovati na Partypoker, naravno. Zatim, unesete bonus kod – BTF500. Kada ste to uradili, idite na blagajnu i onda na odeljak za uplate. Tu su navedene metode uplate koje su dostupne na osnovu Vaše lokacije.

Odaberite način uplate koji Vam najviše odgovara i sumu za uplatu.  Kako biste iskoristili bonus za napredne igrače, bilo koja suma koju uplatite če biti uparena sa Party poker 100%, do 500$. To znači da ukoliko uplatite 100, dobijate 100. Minimum iznosi samo 5.

Partypoker će dodati bonus vašem nalogu u potpunosti. Biće pušten u delovima kojih ukupno ima 10. Kada zaradite 0,12 ukupne vrednosti bonusa u Party Poker Poenima, povećanje će biti oslobođeno. Tako to funkcioniše.

Ukoliko uplatite 100, dobijate 10 svaki put kada zaradite 12$ u takozvanim Party Poenima. U suštini, svaki deo vredi 10% od ukupnog bonusa od 500$.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *